× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Αγορά NAS για media center.

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #1675 από lupus_hegemonia
Αγορά NAS για media center. δημιουργήθηκε από lupus_hegemonia
Γεια χαρά...

...Έχω RIPάρει όλα μου τα original DVDs και τα 'χω κάνει ψηφιακά (διότι τα μισά CDs τους έχουν αρχίσει και "ρετάρει", δεν πολυ-διαβάζονται πλέον απ' τα media players).
Τα 'χω αποθηκεύσει σε... 3-4 εξωτερικούς δίσκους κι έχω γεμίσει με κουτιά και τροφοδοτικά ολόγυρα του γραφείου του σπιτιού μου. Θέλω, μετά από συζήτηση με φίλο, να βάλω όλες αυτές τις ταινίες (συν φωτό της κόρης μου, αλλά και αρχεία της δουλειάς) σε ΕΝΑΝ NAS (ένα κουτί, μια συσκευή) με θέσεις τεσσάρων (μάλλον) δίσκων και να βάλω πάνω πχ. 4x4GBs δίσκους, ώστε να 'χω "καθαρά" γύρω στα 8GBs χώρο (και άλλο τόσο τα backups τους).
Αλλά θέλω να συνδέσω αυτόν τον NAS ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην SmartTV (LG) μου, ώστε απλά να "βλέπω" μέσω της TV ή του BluRay Sony player μου τις ταινίες και να κάνω άμεσα και εύκολα προβολή τους.

Μπορείτε να με κατευθύνεται ΠΟΥ και ΤΙ να πάρω;
Ξέρω ότι ναι μεν τα NAS της Synology είναι κορυφαία, αλλά ΔΕΝ το 'χουν "μαξάρει" με τις νέες απαιτήσεις των χρηστών (media centers), οπότε ελάχιστα διαθέτουν HDMI θύρες. Αντιθέτως, τα Q-nap ή τα Thecus διαθέτουν, ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά για δημιουργία/χρήση media centers.

...Γιατί δεν αντέχονται άλλο, να 'χω ολόγυρά μου όλους αυτούς τους δίσκους και τα καλώδια και τροφοδοτικά τους, μπούχτισα - και με "κράζει" η σύζυγος πολύ πλέον.

Ευχαριστώ για κάθε πρόταση/συμβουλή σας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."