Αρχική

   Αν ψάχνετε για Τζάκια, Ψησταριές ή Φούρνους Η εταιρεία μας έχει πολυετή πείρα, ιδρύθηκε το 1968 με την επωνυμία ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ και συνέχισε ως ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.ΜΑΝΤΑΣ.

Προϊόντα

  Ενεργειακά Τζάκια La Nordica Extraflame, Edilkamin, Supra, M-Design, Ενεργειακές Σόμπες,Juan Panadero,Sasac,La Nordica , Ψησταριές, Φούρνοι - ΜΑΝΤΑΣ.Ι.ΝΙΚΟΛΑΟΣ Άψογο αισθητικό αποτέλεσμα & άριστη ποιότητα κατασκευής με τα καλύτερα υλικά της ευρωπαϊκής αγοράς.

Ενεργειακά Τζάκια La Nordica

 La Nordica: Γοητευτική σχεδίαση, αιώνια ποιότητα Σόμπες και τζάκια, καύσης ξύλου και pellet, επαγγελματικά κατασκευασμένα με πολύτιμα υλικά και χειροποίητα τελειώματα, υψηλής απόδοσης, με λογική κατανάλωση, και την καλύτερη Made in Italy σχεδίαση. Μία πλήρης συλλογή αριστουργημάτων, που προκαλούν ευχαρίστηση και απόλαυση! Δείτε την

Ενεργειακά Τζάκια M-DESIGN

  Η Βελγική εταιρία από το έτος 1993 κατασκευάζει εστίες άριστης ποιότητας μέγιστης απόδοσης άνω του 79%, οικονομικής και οικολογικής καύσης, χαρακτηριστικά τα οποία της δίδουν το δικαίωμα να κατέχει το πιστοποιητικό (DIN+) για τις εστίες ξύλου καιHR+ για τις εστίες αερίου.Εάν η αξιοπιστία, η αποτελεσματικότητα, η κομψότητα και η ευκολία στη χρήση είναι αυτά που ζητάτε στον τομέα της θέρμανσης, η  M-DESIGN έχει αυτό που ζητάτε.

Ενεργειακά Τζάκια Supra

  Η SUPRA είναι μια Γαλλική εταιρία που ιδρύθηκε το 1878 και έχει 350 υπαλλήλους. Είναι από τις πιο αξιόπιστες και μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των ενεργειακών τζακιών. Διαθέτει δύο εργοστάσια παραγωγής προϊόντων θέρμανσης και κάνει εξαγωγές σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. 
  Η ποιότητα και η απόδοση των ενεργειακών εστιών SUPRA είναι εγγυημένη. 
Από τη Σουηδία έως την Πορτογαλία και από τη Γερμανία έως τη Ρωσία, τα προϊόντα SUPRA κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Προτύπων και είναι πιστοποιημένα βάσει των αυστηρότερων εθνικών προτύπων: DIN, NF, SWWDCERT, AEVE, FLAMME VERTE, κ.ά. 

  Η SUPRA μέσα από την συνεχή εξέλιξη των ενεργειακών εστιών της, μας παρουσιάζει την νέα υψηλών αποδόσεων σειρά ενεργειακών εστιών τεχνολογίας PACK.

Η νέα σειρά ενεργειακών εστιών τεχνολογίας PACK διαθέτει τριπλά τοιχώματα για μεγαλύτερη ασφάλεια και μακροζωία θαλάμου καύσης με ανακλαστήρες τύπου INOXIS για μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης. Αεροστεγές κλείσιμο πόρτας για μεγαλύτερη οικονομία στη κατανάλωση ξύλου. Ενσωματωμένο ανεμιστήρα για γρηγορότερη θέρμανση του χώρου σας και επιπλέον δευτερεύουσα οικολογική καύση, σύμφωνα με τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 13240 και ΕΝ 13229.

  Η SUPRA έχει να παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα ενεργειακών και οικολογικών εστιών που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση του χώρου σας.

Ενεργειακά Τζάκια Ελέυθερα 

 Ενεργειακά Τζάκια Ελεύθερης Επένδυσης

Ενεργειακές Σόμπες Ξύλου

 Σόμπες Ξύλου Juan Panadero,Sasac,La Nordica,Prity επιθυμία για υγιεινή, παραδοσιακή, φυσική ζέστη. Αυτή είναι η νέα συλλογή σομπών με τα μεγάλα πλεονεκτήματα και τις ακόμη πιο εκπληκτικές αποδόσεις.

Διαθέσιμες σε διάφορα μοντέλα και χρώματα, για να επιπλώσεις το σπίτι σου στο στυλ που προτιμάς, εκτός της οικολογικής θέρμανσης με ξύλα, παρέχουν και σημαντική ενεργειακή οικονομία.Οι μετρήσεις είναι πιστοποιημένες από ευρωπαϊκά εξουσιοδοτημένα ιδρύματα.

Ενεργειακές Σόμπες Πελετ (pellet)

  Οι σόμπες πέλετ είναι πολύ αποτελεσματικές και μπορεί να έχουν απόδοση από τέσσερις έως πέντε φορές μεγαλύτερη από το ξύλο. Οι σόμπες πέλετ επίσης έχουν πολύ χαμηλές εκπομπές σωματιδίων – 50% λιγότερες από τις εκπομπές σωματιδίων των μη πιστοποιημένων ξυλόσομπων ΕΡΑ – καθώς και δύο με πέντε φορές χαμηλότερες εκπομπές σωματιδίων από τις πιστοποιημένες ξυλόσομπες EPA. Οι σόμπες πέλετ μπορεί να είναι μία καλή επιλογή για εκείνους που το σπίτι τους δεν διαθέτει τζάκι ή καμινάδα, διότι ο εξαερισμός μπορεί να πραγματοποιείται από μια μικρή τρύπα στο τοίχο αντί να πραγματοποιείται από τη καμινάδα. Τα πέλετ συχνά κατασκευάζονται από πριονίδι και άλλα μικρά σωματίδια ξύλου που είναι υποπροϊόντα της επεξεργασίας του ξύλου που σε διαφορετική περίπτωση θα πήγαιναν στα σκουπίδια.

Ενεργειακές Σόμπες Καλοριφέρ

Μαντεμένια Τζάκια

Τζάκια Πυρότουβλο

  Το τζάκι από πυρότουβλο είναι η πιο απλή και οικονομική λύση αλλά και διαδεδομένη περίπτωση τζακιού. Διαθέτει εστία ανοικτού τύπου από πυρότουβλα, ενώ έχει ποσοστό απόδοσης περίπου 15% με 20%. Η απόδοση της θερμότητας γίνεται μέσω της ακτινοβολίας (αντανάκλασης) χωρίς τη δυνατότητα διοχέτευσης θερμού αέρα στο χώρο.

Ψησταριές Barbeque

  Μεγάλη ποικιλία σε Ψησταριές & BBQ. Βρείτε προϊόντα για Ψησταριές & BBQ μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στο www.tzakiamantas.gr 

Φούρνοι Ξύλου

  Ο φούρνος με ξύλα για κήπο, αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και είναι ιδανικός για μαγείρεμα χωρίς κίνδυνο βλαπτικών ουσιών.

Σαμότ

Πυρότουβλα

Καμινάδες Μεταλλικές - Τσιμέντου

Πυρόχωμα

  Πυρόχωμα Το πυρόχωμα είναι η κυρίαρχη πρώτη ύλη στην παραγωγή των πυρότουβλων.Αντέχει σε υψήλές θερμοκρασίες.
ΕπενδύσειςΠυρίμαχο Τσιμέντο

Εξαρτήματα Τζακιού - Ψησταριάς

Κεραμίδια

Καυσόξυλα - ξύλα για τζάκι 

Καυσόξυλα - ξύλα για τζάκι

Η εταιρία μας σας παρέχει καυσόξυλα ( Οξιά , Ελιά , Πεύκο , Δρυς , Πουρνάρι ), καυσόξυλα της καλύτερης ποιότητας ποιότητος χωρίς υγρασία (επειδή τα ξύλα για τζάκι είναι στεγασμένα), σκόνες και σκασίματα, υψηλής θερμικής απόδοσης, άμεσα με παράδοση στο δικό σας χώρο. Ειδάλλως θα μας βρείτε στο Περιστέρι. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τον χάρτη παρακάτω. Τα ξύλα για τζάκι που σας προσφέρουμε, είναι αποθηκευμένα σε ειδικούς χώρους έτσι ώστε να σας προσφέρουν τη μέγιστη καύση. Παραμένουν στεγνά, σε στεγασμένο χώρο, εξαιρετικής ποιότητας στις πλεον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ρωτήστε μας να σας προτείνουμε το κατάλληλο ξύλο για το τζάκι σας!

Pellet - Πελλετ

Τι είναι τα "pellets" και γιατί να τα επιλέξω;

Πρόκειται για ένα βιοκαύσιμο που απαντά στην ζήτηση για καθαρή και φθηνή ενέργεια. Παράγεται από κατάλοιπα ξύλου (πριονίδια) το οποίο συμπιέζεται και υφίσταται ειδική επεξεργασία αποξήρανσης, ώστε να αποβάλει πλήρως την υγρασία και παίρνει τη μορφή μικρών κυλίνδρων, χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο. Ένα ελκυστικό και συνάμα πολλά υποσχόμενο για το μέλλον βιοκαύσιμο που δεν επιβαρύνει καθόλου το περιβάλλον. Η θερμιδική απόδοση των Pellets ανέρχεται στα 4500 kcal/kg. Σημαντικό πλεονέκτημα του Pellet είναι ότι επιτυγχάνει τέλεια καύση με ενεργειακή απόδοση πάνω από 80%, χωρίς σχεδόν καθόλου κατάλοιπα. Τα Pellets αναδεικνύονται σε καύσιμο του μέλλοντος λόγω της κρίσης ειδικά μετά την εκτίναξη της τιμής του πετρελαίου (θέρμανσης-κίνησης) ενώ εκτός από τους καυστήρες θέρμανσης χρησιμοποιείται σε σόμπες αλλά και τζάκια.

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."