× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

Στις 20 Ιουνίου θα γίνει η παρουσίαση των Windows

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #511 από akis
Στις 20 Ιουνίου θα γίνει η παρουσίαση των Windows Phone 8

Πηγή: TechNewz.gr
Τέρμα η υπομονή και αγωνία για τους κατόχους Windows Phone αφού όπως έγινε γνωστό όλες τους οι απορίες θα λυθούν στις 20 Ιουνίου στη παρουσίαση της επόμενης αναβαθμίσεις που είναι γνωστή ως Apollo.

Η παρουσίαση θα γίνει στο San Francisco και εκεί η Microsoft θα ανακοινώσει τα νέα χαρακτηριστικά των Windows Phone 8 καθώς επίσης και ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν στη νέα έκδοση.

Μέχρι τώρα οι πληροφορίες λένε ότι η νέα αναβάθμιση φέρνει στα Windows Phone υποστήριξη πολύ-πυρήνων συσκευών και οθονών με HD ανάλυση.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.363 δευτερόλεπτα
primi sui motori con e-max.it

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "To protect our users from spam and other malicious activity, this account is temporarily locked. Please log in to https://twitter.com to unlock your account."