× Όλα Όσα Συμβαίνουν Σήμερα

19χρονος φοιτητής κατηγορείται για διαδικτυακή

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #1030 από maxi
19χρονος φοιτητής κατηγορείται για διαδικτυακή παραβίαση πληροφοριακού συστήματος πανεπιστημίου

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Τετάρτη Οκτ 10, 2012 στην Κατηγορία Hacking
Ένας 19χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου του Τέξας, κατηγορείται για κακούργημα εφόσον πραγματοποίησε επίθεση hacking στο πληροφοριακό σύστημα του Πανεπιστημίου, θέτοντας το προσωρινά εκτός λειτουργίας κατά την περίοδο εγγραφής των φοιτητών.
Ο Garret Ross Phillips παραδόθηκε στην αστυνομία της πανεπιστημιούπολης,η οποία τον συνέλαβε με την κατηγορία της παραβίασης, αλλά τον άφησε ελεύθερο μετά την καταβολή ενός προστίμου της τάξης των 20.000 δολαρίων. Οι κατηγορίες αυτές μπορούν να τον καταδικάσουν μέχρι και σε δύο χρόνια φυλάκιση.
Μια ένορκη βεβαίωση της αστυνομίας αναφέρει ότι, ο Phillips, μεταφόρτωσε λογισμικό που χρησιμοποιείται από hackers για διαδικτυακές επιθέσεις σε ιστοσελίδες και το χρησιμοποίησε για να επιτεθεί στο σύστημα υπολογιστών της Γραμματείας του Πανεπιστημίου. Η ένορκη βεβαίωση λέει ότι οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες του Πανεπιστημίου του Τέξας, εντόπισαν ότι οι εντολές προήλθαν από την διεύθυνση του υπολογιστή του Phillips.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.298 δευτερόλεπτα
primi sui motori con e-max.it

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "To protect our users from spam and other malicious activity, this account is temporarily locked. Please log in to https://twitter.com to unlock your account."