× Το WordPress είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό ιστολογίου και πλατφόρμα δημοσιεύσεων, γραμμένο σε PHP και MySQL. Συχνά τροποποιείται για χρήση ως Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (ΣΠΔ ή CMS). Έχει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων μιας αρχιτεκτονικής για πρόσθετες λειτουργίες, και ενός συστήματος προτύπων. Το WordPress χρησιμοποιείται σε περισσότερα από το 14% των 1.000.000 μεγαλύτερων ιστότοπων.

Παραβιάστηκε το WordPress

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #930 από akis
Παραβιάστηκε το WordPress δημιουργήθηκε από akis
Παραβιάστηκε το WordPress





Πηγή: SecNews.gr
Η εταιρεία που διαθέτει τη γνωστή πλατφόρμα WordPress για blogs, εξέδωσε ανακοίνωση ότι ορισμένοι από τους διακομιστές (servers) της είχαν παραβιαστεί. Η εταιρεία ενημέρωσε ότι τα δεδομένα που περιείχαν διακομιστές, πιθανότατα να είναι στα χέρια των δραστών.
Ο ιδρυτής του WordPress δήλωσε ότι ερευνούν την υπόθεση για να εντοπίσουν το μέγεθος της ζημιάς και να ενημερώσουν τους χρήστες. Από την άλλη όμως τόνισε ότι ο κώδικας του WordPress είναι διαθέσιμος σε όλους και πολλοί μπορούν να εντοπίσουν ευπάθειες και να τις εκμεταλλευτούν κακόβουλα.
Αυτό που προτείνει στους χρήστες είναι αρχικά <…>
η χρήση ισχυρών κωδικών πρόσβασης, με χαρακτήρες και αριθμούς, όπως επίσης και η χρήση διαφορετικού κωδικού για κάθε λογαριασμό.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."