× Το WordPress είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό ιστολογίου και πλατφόρμα δημοσιεύσεων, γραμμένο σε PHP και MySQL. Συχνά τροποποιείται για χρήση ως Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (ΣΠΔ ή CMS). Έχει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων μιας αρχιτεκτονικής για πρόσθετες λειτουργίες, και ενός συστήματος προτύπων. Το WordPress χρησιμοποιείται σε περισσότερα από το 14% των 1.000.000 μεγαλύτερων ιστότοπων.

SEO | Εργαλείο μέτρησης χρόνου φόρτωσης Ιστοσελίδω

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #564 από maxi
SEO | Εργαλείο μέτρησης χρόνου φόρτωσης Ιστοσελίδων





Πηγή: tead.gr
Η Google σε μια προσπάθεια να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους χρήστες της μηχανής αναζήτησης τους, λαμβάνει υπόψιν και τον χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας σας για να την τοποθετήσει στην μηχανή αναζήτηση της. Οι χρήστες του διαδικτύου θέλουν ιστοσελίδες με μικρή διάρκεια φόρτωσης επομένως σελίδες που θα έχουν μεγάλο χρόνο φόρτωσης θα χάνουν θέσεις στις αναζητήσεις της Google.
Λαμβάνοντας υπόψιν το παραπάνω υπάρχει ένα online εργαλείο που μετράει τον χρόνο φόρτωσης των σελίδων στο διαδίκτυο.Το εργαλείο αυτό βρίσκεται στο: tools.pingdom.com/. Είναι δωρεάν οπότε μπορούν όλοι να το χρησιμοποιήσουν.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να ελέγξετε τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας είναι να γράψετε το url του site σας και να πατήσετε το Test Now.
Εκτός από τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας το εργαλείο αυτό δίνει και άλλες πληροφορίες για το url. Όπως τα συνολικά αντικείμενα,τα εξωτερικά αντικείμενα,της εικόνες που έχει η σελίδα,τα scripts, τα plugins κτλ και ακριβώς δίπλα(στην παρένθεση) και τον χώρο που καταλαμβάνουν στην φόρτωση της σελίδας. Επομένως όπως καταλαβαίνετε όσο λιγότερα είναι τα KB αυτά τόσο ποιο γρήγορα θα φόρτωνε η σελίδα σας.
Ο χρόνος φόρτωσης της σελίδας σας είναι πολυ σημαντικός σε ότι αφορά το SEO άρα πρέπει να σας ενδιαφέρει. Οι λύσεις του web hosting σε free υπηρεσίες συνήθως είναι υπεύθυνες για το μεγάλο χρόνο φόρτωσης της σελίδας σας επομένως καλό θα ήταν να αποφεύγονται

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:
Last edit: 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν by maxi.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.112 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."