× Το WordPress είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό ιστολογίου και πλατφόρμα δημοσιεύσεων, γραμμένο σε PHP και MySQL. Συχνά τροποποιείται για χρήση ως Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (ΣΠΔ ή CMS). Έχει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων μιας αρχιτεκτονικής για πρόσθετες λειτουργίες, και ενός συστήματος προτύπων. Το WordPress χρησιμοποιείται σε περισσότερα από το 14% των 1.000.000 μεγαλύτερων ιστότοπων.

WPEngine: Το ασφαλές WordPress Hosting στα καλύτερ

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1345 από akis
WPEngine: Το ασφαλές WordPress Hosting στα καλύτερά του!

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Δευτέρα Ιαν 21, 2013 στην Κατηγορία IT Security
Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις από τον Austin Gunter της WP Engine στο SecNews.
H WPEngine αποτελεί μια πλατφόρμα WordPress Hosting που διαχειρίζεται και εγγυάται σταθερό και ασφαλές hosting για τους πελάτες της.
Γενικά η πλατφόρμα hosting του WordPress παρουσιάζεται αρκετά ανθεκτική όσον αφορά την ασφάλεια των ιστοσελίδων
που φιλοξενεί. Δυστυχώς όμως, ελάχιστες είναι οι εταιρείες hosting, οι οποίες παρέχουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο ασφάλειας στους πελάτες τους, το οποίο σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας ενδέχεται να φιλοξενείται σε εναν χαμηλού κόστους κοινόχρηστο server.
Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κακόβουλους χρήστες να αποκτήσουν ευκολότερα μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας, πιθανόν δημιουργώντας σοβαράτατα προβλήματα (από αλλοίωση ιστοσελίδας μέχρι διαρροή προσωπικών δεδομένων).
Ποια είναι λοιπόν να κριτήρια τα οποία θα πρέπει να λάβουμε υπόψη κατά την επιλογή της ασφαλέστερης υπηρεσίας WordPress Hosting; Λαμβάνετε υπόψη όλες τις πιθανές παραμέτρους συμπεριλαμβανομένης και της τιμής όταν είναι να επιλέξετε με ποια εταιρεία θα συνεργαστείτε; Το SecNews επικοινώνησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τον Austin Gunter, υπεύθυνο περιεχομένου, επικοινωνίας και Marketing της κορυφαίας εταιρείας WordPress Hosting στον κόσμο, WP Engine.
To SecNews εξέφρασε τις ανησυχίες του αναφορικά με την ασφάλεια των ιστοσελίδων και την ορθή επιλογή hosting provider από υποψήφιους bloggers ή ιδιοκτήτες ιστοσελίδων. Δείτε τι ακριβώς προσφέρει η κορυφαία εταιρεία WordPress hosting στον κόσμο:



“Σας ευχαριστώ πολύ για τις ερωτήσεις σας και θα φροντίσω να σας απαντήσω ολοκληρωμένα σχετικά με το ασφαλές hosting ιστοσελίδων. Έτσι ακριβώς σκέφτομαι και εγώ όταν θέλω να επιλέξω εταιρεία για hosting. Συνεχώς ενημερώνομαι και μαθαίνω όλο και περισσότερα για το πώς θα επιτύχω την μέγιστη ασφάλεια στο hosting των ιστοσελίδων μου. Και ενώ είναι εμφανές ότι η βιομηχανία του hosting εξελίσσεται και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες οι οποίες παρέχουν στους πελάτες τους, την απόλυτα τελευταία λέξη της τεχνολογίας σχετικά με το ασφαλές hosting ιστοσελίδων.
Managed WordPress Hosting.
Εάν πληκτρολογήσετε στην αναζήτηση του Google “WordPress Hosting”, θα δείτε αποτελέσματα από εταιρείες hosting οι οποίες ποικίλουν τόσο σε τιμή όσο και σε ποιότητα υπηρεσιών. Από φτηνές υπηρεσίες hosting με μόλις τις απολύτως βασικές παροχές και σχεδόν ανύπαρκτη ασφάλεια, μέχρι και εξειδικευμένες λύσεις που απαιτούν διαχειριστή συστήματος(sysadmin) για την ασφαλή διαχείριση των servers. Επιπλέον όμως θα δείτε και ένα νέο τύπο εταιρειών hosting γνωστό ως “Managed WordPress Hosting”
Οι εταιρείες Managed WordPress Hosting, όπως η WP Engine, εξειδικεύονται σε WordPress hosting και δεν εξυπηρετούν σε επίπεδο hosting τίποτε άλλο παρά μόνο WordPress. Αυτό σημαίνει ότι ρυθμίζουμε τους servers συγκεκριμένα μόνο για την πλατφόρμα WordPress, επιτυγχάνοντας το μέγιστο επίπεδο απόδοσης και ασφάλειας. Για παράδειγμα οι νέοι πελάτες μας βλέπουν αύξηση της ταχύτητας απόκρισης της ιστοσελίδας τους 4 φορές παραπάνω από ότι προηγουμένως, με οποιονδήποτε άλλο πάροχο hosting.
Ελάχιστα πιο ακριβό – Υψηλή ποιότητα υπηρεσίων.
Οι εταιρείες Managed hosting είναι πιο ακριβές από τις κοινές εταιρείες hosting. Παρόλα αυτά, ότι δίνεις παίρνεις! Στην WP Engine, μια “ομάδα” από ειδικούς (experts) καθορίζει την ασφάλεια, τη σταθερότητα, αλλά και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σου. Η διαφοροποίηση στη τιμή κυμαίνεται από μερικά δολάρια ανά μήνα μέχρι και το μέγιστο 30$. Το να γνωρίζεις όμως ότι η ιστοσελίδα σου απολαμβάνει μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα 4 φορές μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες εταιρείες hosting αξίζει αυτά τα λίγα χρήματα παραπάνω.


H μέγιστη ασφάλεια για το WordPress σας.
Στην WP Engine, συνεργαζόμαστε στενά με την εταιρεία Sucuri Security ώστε να παρέχουμε αυτόματα monitoring για malware και κακόβουλες δραστηριότητες, σε όλα τα sites που φιλοξενούμε. Επίσης εντοπίζουμε, προστατεύουμε και απομακρύνουμε αυτόματα κακόβουλες εντολές στον κώδικα του εκάστοτε site αλλά και αποτρέπουμε οποιοδήποτε είδος κακόβουλης δραστηριότητας. Είμαστε η μοναδική εταιρεία hosting, η οποία εγγυάται για την ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Εάν παρ’ολα αυτά πέσετε θύμα “hacking” αναλαμβάνουμε να πληρώσουμε το κόστος ανάκτησης της ιστοσελίδας και να την επαναφέρουμε σε ορθή λειτουργία.
Όλες οι φιλοξενούμενες ιστοσελίδες αναβαθμίζονται άμεσα και αυτόματα με τις τελευταίες εκδόσεις WordPress μόλις είναι διαθέσιμες. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για επιθέσεις που εκμεταλλεύονται αδυναμίες παλαιοτέρων εκδόσεων του WordPress. Επίσης θα λαμβάνετε συστάσεις σχετικά με ποια plugins είναι καλό να χρησιμοποιείτε και ποια όχι, ώστε να έχετε την ιστοσελίδα σας πλήρως επεκτάσιμη και ασφαλή.
Εξαιρετικά γρήγορο και επεκτάσιμο
Οι ιστοσελίδες σας φιλοξενούνται σε servers κορυφαίας τεχνολογίας και χρησιμοποιούμε επίσης ενα εξαιρετικό, ανεπτυγμένο αποκλειστικά απο τους μηχανικούς μας, πρωτοποριακό σύστημα caching. Το όνομα αυτού; EverCache και μέσω αυτού τα page requests δεν χρειάζεται να “χτυπούν” ποτέ τη βάση δεδομένων.
Πιστεύουμε ότι οι ιστοσελίδες σας πρέπει να φορτώνουν σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο και η Google συμφωνεί σε αυτό! Ο αλγόριθμος της Google ανταμείβει τις γρήγορες ιστοσελίδες με υψηλότερα search rankings. Οι γρηγορότερες ιστοσελίδες δέχονται δηλαδή και περισσότερο traffic.
Η WP Engine θα σας καλύψει σε οποιαδήποτε περίπτωση που το traffic της ιστοσελίδας σας αυξηθεί ξαφνικά σε υψηλά επίπεδα, 10 φορές για παράδειγμα πάνω από την συνηθισμένη επισκεψιμότητα. Έχουμε αποδεδειγμένα εξυπηρετήσει υψηλά επίπεδα δικτυακής κίνησης (high volume traffic) σε ιστοσελίδες ειδησεογραφικών πρακτορείων, δημοφιλείς bloggers κ.α.
Οι εταιρείες shared hosting είναι γνωστό ότι περιορίζουν την κυκλοφορία (traffic) της ιστοσελίδας σας, όταν εκείνη ξεπεράσει τα όρια των server τους. Μερικές φορές μάλιστα κλείνουν την πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας τελείως. Οι εταιρείες managed hosting από την άλλη έχουν προβλέψει πάντοτε επιπλέον δυνατότητες στους servers τους ώστε να δίνουν την δυνατότητα στις ιστοσελίδες που φιλοξενούν να επεκτείνονται



Εξειδικευμένη και Ολοκληρωμένη υποστήριξη
Τι θα κάνατε στην περίπτωση που η ιστοσελίδα σας είχε σοβαρές δυσλειτουργίες μετά την εγκατάσταση ενός plugin; Πιστεύετε ότι μια εταιρεία shared hosting θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους -σχεδόν καθημερινά- προβλήματα;
Οι εταιρείες managed hosting διαθέτουν εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη σε τέτοιου είδους περιπτώσεις και όχι μόνο. Στην εταιρεία WP Engine, διαθέτουμε μηχανικούς-βετεράνους του WordPress, οι οποίοι μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα τα οποία οι περισσότερες εταιρείες αδυνατούν να επιλύσουν. Ακριβώς επειδή εξειδικευόμαστε στο WordPress, προσλαμβάνουμε αποκλειστικά προσωπικό το οποίο έχει εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία σε WordPress για την βέλτιστη παροχή των υπηρεσιών μας στους πελάτες μας.
Πλήθος δυνατοτήτων και εργαλείων σε όλα τα πακέτα υπηρεσιών
Η WP Engine παρέχει επίσης εργαλεία σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να αποκαταστήσετε την ιστοσελίδα σας.Παραδείγματος χάρη διαθέτουμε σε όλους τους πελάτες μας περιβάλλον test (staging area) και αυτοματοποιημένα ημερίσια backups σε περίπτωση που επιθυμείτε να επαναφέρετε το site σας σε μια προηγούμενη έκδοση. Επίσης παρέχουμε τη δυνατότητα για έλεγχο εκδόσεων μέσω του git και επιπλέον δημιουργούμε νέα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που θα βελτιστοποιήσουν την δημιουργία και διαχείριση sites βασισμένων σε WordPress.
Ευχαριστώ πολύ το SecNews το οποίο μου έδωσε τη δυνατότητα να μοιραστώ με όλους εσάς την πλατφόρμα hosting της εταιρείας μας. Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να φιλοξενήσουμε την ιστοσελίδα σας στις υποδομές μας.
Απαντάμε σε όλα σας τα ερωτήματα μέσω Twitter εδώ @wpengine.
Επίσης βρισκόμαστε δίπλα σας και απαντάμε σε οποιοδήποτε ερώτημά σας σχετικά με την ασφάλειά ή με την ήδη υπάρχουσα υπηρεσία hosting που χρησιμοποιείτε μέσω email.
Τέλος μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες wpengine.com.
Σας ευχαριστώ πολύ!
-Austin Gunter”

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.128 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."