× Με τον γενικό όρο τηλεπικοινωνίες, (telecommunications), χαρακτηρίζεται η κάθε μορφής ενσύρματη ή ασύρματη, ηλεκτρομαγνητική, ηλεκτρική, κ.λπ., ακουστική και οπτική επικοινωνία που πραγματοποιείται ανεξαρτήτως του μήκους απόστασης.

Το νέο iPhone 5 σύντομα τον Οκτώβριο

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #182 από akis
Το νέο iPhone 5 σύντομα τον Οκτώβριο





Πηγή: ggeorgiou.gr
Στον απόηχο της έκδοσης του νέου iPad, δεν αποτελεί έκπληξη η φήμη η οποία αφορά το νέο iPhome 5 το οποίο ενδέχεται να κυκλοφορήσει η Apple τον προσεχή Οκτώβριο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και όσον αφορά το μέγεθος της νέας συσκευής, η Apple θα μείνει πιστή στις διαστάσεις των προηγούμενων μοντέλων διατηρώντας την 3.5 ιντσών οθόνη. Ο λόγος είναι απλός και λογικός και αφορά την ευχέρεια χρήσης των συσκευών, αυτών των διαστάσεων, με το ένα χέρι.

Σταθερή η Apple παραμένει και στην τεχνολογία 4G. Έτσι λοιπόν το νέο iphone 5 θα υποστηρίζει 4G LTE, γεγονός που είναι επίσης λογικό.

Η σύνδεση των 30 ακίδων του τηλεφώνου φαίνεται πως ελαττώνεται αφού ο χώρος τον οποίον καταλαμβάνει μέσα είναι πλεονάζον. Ο χώρος αυτός αναπόφευκτα θα αυξηθεί λόγο της μπαταρίας και συνεπώς είναι αναμενόμενο να μειωθεί το μέγεθος του connector.

Η ημερομηνία διάθεσης του προϊόντος είναι ένα καλό ερώτημα αφού τα προηγούμενα μοντέλα του iphone εκδόθηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ το τελευταίο, iPhone 4S, διατέθηκε στο κοινό τον Οκτώβριο του 2011. Έτσι λοιπόν παραμένει ερώτημα για το αν η Apple θα διαθέσει το νέο iPhone 5 το καλοκαίρι ή στην συμπλήρωση ενός έτους από την διάθεση του προηγούμενου μοντέλου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πρότυπα που έχει καθιερώσει η Apple με τις προηγούμενες εκδόσεις, το νέο μοντέλο θα επανασχεδιαστεί γεγονός που καθιστά την ημερομηνία διάθεσης του, όχι νωρίτερα από την πάροδο 9 μηνών από την διάθεση του iPhone 4S. Το ίδιο ισχύει και για το λειτουργικό του, iOS6 το οποίο θα διατεθεί μαζί με το νέο iPhone 5.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε πως εάν η νέα συσκευή δεν βγει στην αγορά μέχρι τον Οκτώβρη θα έχει παρέλθει η περίοδος των 7 μηνών, γεγονός που σημαίνει πως αφ’ ενός θα γνωρίζουμε περισσότερα χαρακτηριστικά του και αφ’ ετέρου θα δούμε την δοκιμαστική έκδοση του νέου iOS6.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.114 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."