× Με τον γενικό όρο τηλεπικοινωνίες, (telecommunications), χαρακτηρίζεται η κάθε μορφής ενσύρματη ή ασύρματη, ηλεκτρομαγνητική, ηλεκτρική, κ.λπ., ακουστική και οπτική επικοινωνία που πραγματοποιείται ανεξαρτήτως του μήκους απόστασης.

To Aakash 2 θα είναι το πιο φτηνό tablet

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #135 από akis
To Aakash 2 θα είναι το πιο φτηνό tablet





Θυμάστε που η Ινδική κυβέρνηση ήθελε να υπάρξει ένα φθηνό tablet για κάθε μαθητή; Φαίνεται ότι τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, με το σχέδιο να θεωρείται επιτυχής και αποφασίστηκε να κατασκευαστεί και μια δεύτερη έκδοση του μικρού αυτού tablet.

To νέο Aakash 2, θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά τις προδιαγραφές τους, διατηρώντας την ίδια τιμή.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι πως η οθόνη θα βασίζεται στο Ubislate 7+( τεχνολογίας multi-touch), ενώ ο επεξεργαστής του αποκτά πρότυπο αρχιτεκτονικής ARM Cortex-A8 χρονισμένο στα 700MHz. Από εκεί και πέρα, θα διαθέτει μνήμη RAM στα 512MB, δέκτη Wi-Fi, μπαταρία χωρητικότητας 3200 mAh με αυτονομία που θα αγγίζει τις 3 ώρες, είσοδο για κάρτες SIM (GPRS/ 2G) και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo.

Ιδανικό για όλους, αφού το κόστος αγοράς του δεν θα ξεπεράσει τα 30 ευρώ και θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδία από τον Απρίλιο. Μια καλή κίνηση για να ενθαρρύνει και άλλους κατασκευαστές Android tablets, να δημιουργήσουν νέες συσκευές με χαμηλότερος κόστος κατασκευής, άρα και πιο οικονομικό στην απόκτησή τους μετέπειτα από κάθε ενδιαφερόμενο.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.175 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."