× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Augmented Reality τα πρώτα Nokia Windows Phone 8

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #825 από maxi
Με δυνατότητες Augmented Reality τα πρώτα Nokia Windows Phone 8 κινητά (Video)

Πηγή: TechNewz.gr
Η αντίστροφη μέτρηση έχει σχεδόν τελείωση και σε λίγες ώρες θα δούμε επίσημα τα πρώτα κινητά της Nokia με Windows Phone 8.

Μέχρι τώρα οι φήμες λένε για δυο dual core μοντέλα με HD ανάλυση αλλά αυτό που μας εκπλήσσει ευχάριστα είναι οι δυνατότητες που θα έχουν τα νέα κινητά της εταιρείας με Windows Phone 8.

Και πιο συγκεκριμένα για την εφαρμογή City Lens που δίνει δυνατότητες Augmented Reality στα κινητά της εταιρείας την οποία είχαμε δει παλιότερα σε ένα teaser video της εταιρείας.

Πρόκειται για μια εφαρμογή τη κάμερας του κινητού στην οποία όταν τραβάς video σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη φαίνονται που είσαι, τα σημεία ενδιαφέροντος που υπάρχουν τριγύρω, ποσό απέχουν αλλά και πως πας.

Στη ουσία μιλάμε για έναν ζωντανό χάρτη που μεταβάλλεται ανάλογα με το τη κάνεις εκείνη την ώρα και που κοιτάει η κάμερα του κινητού σου.

Περνώντας λοιπόν μια πρώτη γεύση ανυπομονούμε για την αυριανή παρουσίαση, εσείς;

Δείτε τα video:

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."