× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Επίθεση δεχτήκαν οι κυβερνητικές ιστοσελίδες

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #763 από johnmadas
Επίθεση δεχτήκαν οι κυβερνητικές ιστοσελίδες της Ουγκάντα από τους Anonymous





Πηγή: SecNews.gr
Οι Anonymous συνεργάστηκαν με μια άλλη γνωστή ομάδα hackers με το ψευδώνυμο, The Elite Society για να παραβιάσουν την ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού της Ουγκάντα (opm.go.ug) και του Υπουργείου Δικαιοσύνης της χώρας (jlos.go.ug) ως ένδειξη διαμαρτυρίας, υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των λεσβίων, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων, τρανσέξουαλ και ερμαφρόδιτων (LGBTI) της Ουγκάντα που συνεχώς παραβιάζονται.
Σε δήλωση τους ανέφεραν ότι, ‘’Εμείς δεν θα σταθούμε αμέτοχοι σε όλες αυτές τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων που γίνονται ενάντια στους LGBTI της Ουγκάντα, όπου τα θύματα κακοποιούνται και δολοφονούνται <…>

από μια αδίστακτη και διεφθαρμένη κυβέρνηση.’’
Επίσης λένε ότι, οι δυο τους θα συνεχίσουν τις επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες μέχρις ότου η κυβέρνηση της Ουγκάντας αντιμετωπίσει όλους τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων και των LGBTI με σεβασμό, αξιοπρέπεια και σταματήσει αμέσως της συλλήψεις – παρενοχλήσεις που υπάρχουν εις βάρος τους.
Οι ‘’χακτιβιστές’’ έχουν δημοσιεύσει τους κρυπτογραφημένους κωδικούς πρόσβασης που ανήκουν στο διαχειριστή της ιστοσελίδας του Υπουργείου Δικαιοσύνης (JLOS) και έχουν αλλοιώσει το δικτυακό τόπο.
Ο δικτυακός τόπος του Πρωθυπουργού επίσης έχει αλλοιωθεί, φιλοξενώντας μια ψεύτικη είδηση με τίτλο ‘’Prime Minister to acknowledge gay pride week’’.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.097 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."