× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Η Oracle επιδιορθώνει σημαντικό κενό ασφάλειας

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #749 από johnmadas
Η Oracle επιδιορθώνει σημαντικό κενό ασφάλειας





Βάση πρόσφατης ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Oracle σκοπεύει να εκδώσει μια αρκετά σημαντική επιδιόρθωση ασφάλειας η οποία αφορά ευπάθεια στη βάση δεδομένων ενός <…>
προϊόντος της εταιρείας.
Η συγκεκριμένη ευπάθεια παρουσιάστηκε από μηχανικούς πληροφορικής στο συνέδριο Black Hat Security, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στο Las Vegas.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο μηχανικός ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων της Oracle David Litchfield από το εργαστήριο Accuvant Labs, παρουσίασε την ευπάθεια CVE-2012-3132, η οποία βρέθηκε στο λογισμικό της βάσης δεδομένων Oracle database server.
Η συγκεκριμένη ευπάθεια επέτρεπε σε χρήστες χωρίς εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να εκτελούν εντολές SQL απευθείας στην βάση γεγονός που μπορούσε να οδηγήσει σε απόσπαση δεδομένων και υπό κάποιες συνθήκες σε πλήρη γραμμή εντολών στον εξυπηρετητή.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:
Last edit: 11 Χρόνια 8 Μήνες πριν by johnmadas.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."