× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Επίθεση δέχτηκε η ιστοσελίδα του Υπουργείου

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #635 από johnmadas
Επίθεση δέχτηκε η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας





Πηγή: SecNews.gr
Δημοσιεύθηκε από SecNews την Κυριακή Ιουλ 8, 2012 στην Κατηγορία Hacking
Μέλη της ομάδας hacking RedHack παραβίασαν πρόσφατα την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, όπου εκτός από την υποκλοπή δεδομένων που έκαναν, τοποθέτησαν στο site φωτογραφίες του Τούρκου Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αγκαλιά με τον Σύριο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ και τον Λίβυο δικτάτορα Μουαμάρ Καντάφι.
Η PanARMENIAN.net έγραψε ότι<…>
“Σήμερα, η ομάδα των hackers παρείχε μια σύνδεση (link) που παρέπεμπε σε ένα αρχείο με διευθύνσεις, το οποίο περιείχε τις φωτογραφίες των ταυτοτήτων των ξένων διπλωματών που εργάζονται στην Τουρκία και είχαν εκδοθεί από το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών “.
Ενώ η ANSAmed ανέφερε ότι “Η RedHack αφιέρωσε την επίθεση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών στα θύματα της σφαγής της Σίβας, μια πόλη που βρίσκετε στην Ανατολία, όπου στις 2 Ιουλίου του 1993, 36 άτομα, ως επί το πλείστον διανοούμενοι της μειονότητας των Alawite σκοτώθηκαν, πολλοί εξ αυτόν κάηκαν ζωντανοί όταν σουνίτες μαχητές έβαλαν φωτιά στο ξενοδοχείο που διέμεναν “. “Η ομάδα είχε παρευρεθεί σε φεστιβάλ που είχε οργανωθεί για την ποίηση και τη λογοτεχνία των Alevi. Στην δίκη οι ποινές των υπόπτων παραγράφηκαν πριν από δύο χρόνια χωρίς ετυμηγορία.”

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."