× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Avira PC Cleaner

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1645 από maxi
Avira PC Cleaner δημιουργήθηκε από maxi
Avira PC Cleaner

Πηγή: SecNews.gr
Security App of the Week Avira PC Cleaner Avira PC Cleaner

Το Avira PC Cleaner είναι μια δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να σαρώσουν τους υπολογιστές τους για κακόβουλο λογισμικό.

Το Avira PC Cleaner έρχεται με δύο τρόπους σάρωσης, μια απλή σάρωση που καλύπτει μόνο τους τομείς πιο είναι πιθανό να έχουν μολυνθεί και μια πλήρη σάρωση. Εκτός από τις γνωστές απειλές, η εφαρμογή είναι ικανή να ταυτοποιήσει νέα malware βασιζόμενη στη συμπεριφορά του.

Μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης, παρέχεται στους χρήστες μια αναφορά και δίνεται η ευκαιρία «καθαρισμού» τυχόν κακόβουλων αρχείων.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της σάρωσης, το PC Cleaner συνδέεται στο Internet για να ανακτήσει τα απαραίτητα αρχεία. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε να σαρώσετε έναν υπολογιστή που δεν έχει σύνδεση στο Interne , το εργαλείο μπορεί εύκολα να αντιγραφεί σε μια συσκευή USB.

Η Avira έχει αναπτύξει το PC Cleaner κατόπιν αιτήματος της γερμανικής κυβέρνησης αφότου ερευνητές ασφαλείας ανακάλυψαν ότι κυβερνοεγκληματίες είχαν παραβιάσει περίπου 16 εκατομμύρια online λογαριασμούς που ανήκουν σε Γερμανούς χρήστες.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας Πληροφοριών (BSI) της Γερμανίας έχει ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία για να βοηθήσει τους χρήστες να καθορίσουν εάν οι λογαριασμοί τους έχουν παραβιαστεί. Στην ιστοσελίδα sicherheitstest.bsi.de, οι χρήστες συμβουλεύονται να χρησιμοποιούν Avira PC Cleaner για να ελέγξουν αν οι υπολογιστές τους έχουν μολυνθεί.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το Avira PC Cleaner δεν παρέχει καμία προστασία σε πραγματικό χρόνο, γι ‘αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως συμπληρωματική λύση.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Avira PC Cleaner εδώ. Το εργαλείο είναι διαθέσιμο στα αγγλικά και στα γερμανικά.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."