× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Συμφωνία Βρετανίας και Γερμανίας για δικτύου 5G

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1636 από akis
Συμφωνία Μ.Βρετανίας και Γερμανίας για την ανάπτυξη δικτύου 5G

Συμφωνία Μ.Βρετανίας και Γερμανίας για την ανάπτυξη δικτύου 5GΗ Μ.Βρετανία θα έχει σύντομα δίκτυο 5G, τόσο γρήγορο που θα χρειάζεται μόλις ένα δευτερόλεπτο για να κατέβει μία κινηματογραφική ταινία. Ο David Cameron, ο Πρωθυπουργός της Μ.Βρετανίας είπε ότι “ο κόστος βρίσκεται σε fast forward” και η χώρα του ρισκάρει να μείνει πίσω στις εξελίξεις χωρίς υπερ-υψηλής ταχύτητας broadband. Μιλώντας στα πλαίσια της έκθεσης CEBIT στην Γερμανία, ο Πρωθυπουργός της Μ.Βρετανίας ανακοίνωσε επίσης ένα πρόγραμμα 73 εκατομμυρίων στερλίνων για την ανάπτυξη του λεγόμενου “Internet of Things” που θα επιτρέψει σε δισεκατομμύρια από σημερινές συσκευές και αντικείμενα να επικοινωνούν μεταξύ τους online.

Η συμφωνία μεταξύ της Βρετανίας και της Γερμανίας επικυρώθηκε στην έκθεση CeBIT 2014, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Αννόβερο. Η συμφωνία σχεδιάστηκε με στόχο να μην επιτρέψει στις δύο χώρες να μείνουν πίσω σε σχέση με άλλη έθνη. Το Internet of Things θα επιτρέψει σε συσκευές, gadgets και υπολογιστές του μέλλοντος να επικοινωνούν μεταξύ τους, για να επιτρέψουν για παράδειγμα σε γιατρούς, να παρακολουθούν τους παλμούς της καρδιάς των ασθενών τους σε πραγματικό χρόνο, όπου και αν βρίσκονται κ.ά.

Η Ν.Κορέα ήδη δημιουργεί το δίκτυο 5G το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε καταναλωτές μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Το 5G θα επιτρέψει στους χρήστες να κατεβάζουν μία ταινία 800MB μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Η σημερινή ανακοίνωση περιλαμβάνει την συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου της Δρέσδης, του Πανεπιστημίου King’s College στο Λονδίνο και του Πανεπιστημίου του Surrey για την ανάπτυξη δικτύου 5G στη Μ.Βρετανία και στη Γερμανία.



Πηγή: phonegr.blogspot.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.097 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."