× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Η Adobe διορθώνει κρίσιμες ευπάθειες του Flash

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #1438 από akis
Η Adobe διορθώνει κρίσιμες ευπάθειες του Flash με τη κυκλοφορία έκτακτων patches

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Πέμπτη Φεβ 28, 2013 στην Κατηγορία Latest Vulnerabilities
Η Adobe κυκλοφόρησε μια κρίσιμη ενημερωμένη έκδοση του Flash Player προκειμένου να καθορίσει τρία exploits, δύο εκ των οποίων είναι υπό ενεργή επίθεση από τους hackers.
Σύμφωνα με την Adobe, δύο από τις τρεις ευπάθειες χρησιμοποιούνται από τους επιτηδείους και μία από αυτές στοχεύει το πρόγραμμα περιήγησης Firefox.
Η Adobe εισήγαγε το Flash Player sandbox πριν από ένα χρόνο για να προστατεύσει τους χρήστες<…>
του Firefox από ευπάθειες στο Flash. Φαίνεται πως τώρα έχει μπει στο στόχαστρο για επιθέσεις κλιμάκωσης δικαιωμάτων.
Η εταιρεία έγραψε σε ένα ενημερωτικό δελτίο ασφάλειας ότι έχει επίγνωση του θέματος, αναφέροντας μάλιστα ότι γνωρίζει για την ευρεία εκμετάλλευση των CVE-2013-0643 και CVE 2013-0648, σε στοχευόμενες επιθέσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ξεγελάσουν το χρήστη κάνοντας κλικ σε ένα link, το οποίο παραπέμπει σε μια ιστοσελίδα με κακόβουλο Flash (SWF) περιεχόμενο.
Η Adobe αξιολόγησε την ενημέρωση με βαθμό προτεραιότητας 1 για συστήματα Windows και Macintosh, και 3 για το Linux kit.
Η Google και η Microsoft έχουν εφαρμόσει αυτόματες επιδιορθώσεις στο ενσωματωμένο κώδικα του Adobe Flash Player του Chrome και Internet Explorer 10 για Windows 8.
Οι ενημερώσεις διορθώνουν ένα ζήτημα δικαιωμάτων στο sandbox του Flash Player για Firefox, μια ευπάθεια στο χαρακτηριστικό ExternalInterface ActionScript (CVE-2013-0648) και μια ευπάθεια υπερχείλισης buffer στην υπηρεσία Flash Player broker (CVE-2013 -0504).
Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο ασφάλειας, μπορείτε να κατεβάσετε τα links των επιδιορθώσεων από την ιστοσελίδα της Adobe.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."