× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Η VMware κυριαρχεί στα συστήματα εικονικού περιβάλ

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1336 από akis
Η VMware κυριαρχεί στα συστήματα εικονικού περιβάλλοντος

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Τρίτη Ιαν 15, 2013 στην Κατηγορία IT Security
Ο αγώνας για την κυριαρχία στα συστήματα εικονικού περιβάλλοντος (virtualization) μεταξύ της Microsoft και της VMware έχει γίνει πιο ενδιαφέρον με την πρόσφατη κυκλοφορία του vSphere 5.1. από τη VMware. Η Microsoft στην προσπάθεια της να υποκαταστήσει τη VMware πρόσθεσε στην τελική έκδοση του Windows Server 2012 στο Hyper-V, ένα virtual switch και πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά προκειμένου να το ενισχύσει.
Ενώ το Hyper-V3 είναι πολύ καλό,
κάποιες λεπτομέρειες κάνουν το vSphere 5.1. λίγο καλύτερο.
Μπορούμε να πούμε ότι το vSphere κερδίζει στα σημεία και στο γεγονός ότι η VMware με κάθε ετήσια ενημέρωση προσπαθεί να ανεβάσει τον πήχη, ενώ παράλληλα άρει τα εμπόδια που εμφανίζονται μέχρι στιγμής γύρω από το εικονικό της περιβάλλον. Η δυσκολία της Microsoft να κερδίσει στον συγκεκριμένο ανταγωνισμό οφείλεται κυρίως στα κλασικά προβλήματα που παρουσιάζονται και έχουν να κάνουν με την υποστήριξη στις ανταγωνιστικές πλατφόρμες.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."