× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Δωρεάν εργαλείο ανάκτησης δεδομένων

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1324 από akis
Δωρεάν εργαλείο ανάκτησης δεδομένων

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Σάββατο Ιαν 12, 2013 στην Κατηγορία IT Security
Αν έχετε διαγράψει κατά λάθος ένα αρχείο, ένα διαμέρισμα του δίσκου ή ολόκληρο το δίσκο, υπάρχουν πολλά εργαλεία ανάκτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Και τα περισσότερα από αυτά υποστηρίζουν ότι είναι εύκολα στη χρήση ώστε να τα αγοράσετε.
Όσοι όμως έχετε κάποια εμπειρία σε θέματα δίσκων και είστε εξοικειωμένοι με τα partition tables και MFT ίσως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να ελέγξετε περισσότερες ρυθμίσεις για την ανάκτηση. Το δωρεάν (για προσωπική χρήση) DMDE είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα.
Το πρόγραμμα είναι μικρό (1.27MB) και portable όπως θα πρέπει να είναι ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα.
Τρέχει σε οποιοδήποτε Windows σύστημα από Windows 98 μέχρι 7. Η «ευελιξία» του DMDE είναι εμφανής από την πρώτη στιγμή, όπου όχι μόνο έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα φυσικό δίσκο, ή μια λογική μονάδα, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε μια εικόνα (image) δίσκου (υποστηρίζονται οι μορφές BIN, ΙΜΑ και ΑΕΚ).

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.131 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."