× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Κυκλοφόρησε το νέο Thunderbird 17 με πολλές διορθώ

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1185 από akis
Κυκλοφόρησε το νέο Thunderbird 17 με πολλές διορθώσεις

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Παρασκευή Νοε 23, 2012 στην Κατηγορία IT Security
Παρότι το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Mozilla, Thunderbird, δεν είναι πια στις προτεραιότητες της, η εταιρεία συνεχίζει να κάνει ενδιαφέρουσες αλλαγές σε αυτό. Στη καινούρια έκδοση του Thunderbird, Thunderbird 17 εκτός από κάποιες αισθητικές αλλαγές που έγιναν, υπάρχουν επίσης διαφορές διορθώσεις και βελτιώσεις στην επίδοση του προγράμματος.
Σε αυτή την έκδοση, ενώ οι καρτέλες (tabs) βρίσκονται στη γραμμή τίτλου της εφαρμογής (για Windows),
η μπάρα του μενού δεν είναι πλέον ορατή ως προεπιλογή (εάν πατήσετε το πλήκτρο Alt επανεμφανίζεται). Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού, από το εικονίδιο μενού της εφαρμογής, δίπλα στη γραμμή αναζήτησης.
Άλλες σημαντικές ενημερώσεις του Thunderbird 17 (η έκδοση ESR είναι επίσης διαθέσιμη) αφορούν διάφορα προβλήματα του προγράμματος, όπως ο ορθογραφικός έλεγχος ή η επαναλαμβανόμενη λήψη των ίδιων ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Ακόμα, οι χρήστες θα μπορούν να δουν RSS feeds στην επιλογή Wide View Layout.
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."