× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

5 κορυφαία πρόσθετα του Firefox για ασφαλή

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1155 από akis
5 κορυφαία πρόσθετα του Firefox για ασφαλή και ανώνυμη πλοήγηση

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Κυριακή Νοε 11, 2012 στην Κατηγορία IT Security, Γενικά
Το Firefox είναι ένα γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης που παρέχει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά, εκτός από την περιήγηση. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε ανώνυμα χρησιμοποιώντας τον Firefox.
Συνήθως οι άνθρωποι για να το επιτύχουν αυτό χρησιμοποιούν διάφορα λογισμικά και online υπηρεσίες,
ωστόσο μπορείτε να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα προσθέτοντας απλά κάποια από τα παρακάτω πρόσθετα στο Firefox σας.
FoxyProxy, είναι το πιο γνωστό και ευρέως χρησιμοποιούμενο πρόσθετο για ανώνυμη πλοήγηση. Το FoxyProxy είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο για τη διαχείριση διαμεσολαβητών, που αντικαθιστά πλήρως τις περιορισμένες δυνατότητες του Firefox. Προσφέρει αξιόπιστους και υψηλού εύρους ζώνης διακομιστές μεσολάβησης σε 24 διαφορετικές χώρες. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FoxyProxy για να παρακάμψετε το φιλτράρισμα περιεχομένου στο χώρο εργασίας σας.
Torbutton, το Tor είναι μια μεγάλη εφεύρεση στην online κοινότητα για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου και την διατήρηση της ανωνυμίας, προσφέροντας διάφορες υπηρεσίες και πρόγραμμα για ασφαλή πλοήγηση. Το Torbutton παρέχει ένα κουμπί όπου μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση του προγράμματος Tor στο πρόγραμμα περιήγηση σας. Είναι σήμερα το μόνο πρόσθετο που μπορεί να διαχειριστεί με ασφάλεια τον περιηγητή σας για να αποτρέψετε τη διαρροή της IP διεύθυνση σας, των cookies και γενικά επιθέσεις που έχουν ως στόχο το ιδιωτικό απόρρητο.
AutoProxy, θα σας βοηθήσει να έχετε πλήρη ανωνυμία και να προστατέψετε το ιδιωτικό σας απόρρητο. Με το AutoProxy, δεν χρειάζεται πλέον να αλλάξετε την κατάσταση του proxy από on σε off χειροκίνητα. Αν προτιμάτε να επισκεφθείτε μια ιστοσελίδα μέσω του proxy, απλά προσθέστε τον τομέα αυτό στις προτιμήσεις του AutoProxy.
AWB Proxy, είναι ένα γρήγορο και αξιόπιστο πρόσθετο, που παρέχει υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης ανώνυμα, αποκρύπτοντας τις πραγματικές IP σας, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τις πληροφορίες που αφορούν το ιδιωτικό απόρρητο.
ProxyTool, είναι ένα πρόσθετο με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, που παρέχει πλήρη διαχείριση στο περιβάλλον προσφέροντας, 10 διαφορετικές πλαστές παραπομπές HTTP, auto-proxy εναλλαγές και άλλα. Επίσης μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies χειροκίνητα ή αυτόματα και να εισάγετε περισσότερους διακομιστές μεσολάβησης.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."