× Στο υλικό περιλαμβάνονται τα αντικείμενα που έχουν υλική υπόσταση, ενώ στο λογισμικό περιλαμβάνονται τα άυλα προγράμματα και οι εφαρμογές που υπάρχουν στο εσωτερικό του υπολογιστή.

Η Apple "κλέβει"κορυφαίο σχεδιαστή από την Samsung

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #1047 από akis
Η Apple "κλέβει" κορυφαίο σχεδιαστή από την Samsung!

Πηγή: TechNewz.gr
Η Wall Street Journal αναφέρει ότι ο σχεδιαστής επεξεργαστών της Samsung Jim Mergard έχει αποχωρήσει από τη Νοτιοκορεατική εταιρία για να εργαστεί στην Apple.

Σύμφωνα με την αναφορά, τα καθήκοντα του Mergard πριν από τη σύντομη θητεία του στη Samsung ήταν να καθοδηγήσει την ανάπτυξη ενός “υψηλού προφίλ AMD επεξεργαστή με κωδικό όνομα Brazos το οποίο ήταν σχεδιασμένο για χαμηλού κόστους φορητούς υπολογιστές”.

Το έργο του Mergard στη Samsung, όπως φημολογείται ήταν επικεντρωμένο στη κατασκευή ARM επεξεργαστών για server. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την Apple να αποκτήσει αυτή την ικανότητα.

Η Apple και η Samsung έχουν έντονο ανταγωνισμό στο χώρο των smartphone, αλλά η Samsung κατασκευάζει όλους τους επεξεργαστές Αx που σχεδιάζει η Apple. Η Samsung άνοιξε εργοστάσιο πέρυσι στο Austin του Texas αποκλειστικά για την κατασκευή επεξεργαστών για τις iOS συσκευές της Apple.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."