× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Νέος τρόπος συγχρονισμού των επαφών για iOS

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #987 από akis
Νέος τρόπος συγχρονισμού των επαφών για iOS συσκευές από τη Google

Πηγή: SecNews.gr
Η Google ανακοίνωσε ένα νέο και πιο εύκολο τρόπο για τους χρήστες του Gmail της, για να συγχρονίσουν τις επαφές τους (Google Contacts) με τις iOS συσκευές τους. Η εταιρεία εισάγει την υποστήριξη ενός ανοιχτού πρωτοκόλλου με την ονομασία CardDAV, το οποίο θα τους δίνει αυτή τη δυνατότητα.
Υπάρχουν ήδη αρκετοί τρόποι για να το κάνετε αυτό, όπως να ρυθμίσετε το iTunes να συγχρονίζει ειδικά με τις επαφές σας στο Gmail, να ρυθμίσετε το Google Sync. ή από τις εφαρμογές που προσφέρει η Apple στο app stores της για iOS και Mac<…>
(ένα παράδειγμα είναι το Cobook για Mac). Σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ακόμα, η νέα υποστήριξη CardDAV σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε γρήγορα το συγχρονισμό των επαφών σας απευθείας στο τηλέφωνό με μόλις λίγα βήματα. Παρακάτω σας παραθέτουμε λεπτομερείς οδηγίες:
- Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας.
- Επιλέξτε Mail, επαφές, ημερολόγια
- Επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού
- Επιλέξτε Άλλο
- Επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού CardDAV
- Συμπληρώστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στα παρακάτω πεδία:
Server: Πληκτρολογήστε “google.com”
Όνομα χρήστη: Εισάγετε τα πλήρη στοιχεία σας της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Google Account ή του Google Apps.
Κωδικός: Ο κωδικός πρόσβασης του Google Account ή του Google Apps. (Αν έχετε ενεργοποιήσει και τις δυο εφαρμογές, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε και να εισάγετε έναν ξεχωριστό κωδικό πρόσβασης για κάθε εφαρμογή.)
Περιγραφή: Πληκτρολογήστε μια περιγραφή του λογαριασμού (π.χ. Προσωπικές επαφές).
- Επιλέξτε Επόμενο στο επάνω μέρος της οθόνης σας.
- Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή “Επαφές” είναι ενεργή.

Όταν τελειώσετε με τη ρύθμιση, ο συγχρονισμός θα αρχίσει αυτόματα.
Η Google υποστηρίζει ήδη IMAP για e-mail και CalDAV για το ημερολόγιο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες κινητών με iOS και Android να έχουν πρόσβαση στο Gmail και το Ημερολόγιο τους αντίστοιχα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."