× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Η Sony παρουσίασε το Xperia Sola

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #97 από akis
Η Sony παρουσίασε το Xperia Sola δημιουργήθηκε από akis
Η Sony παρουσίασε το Xperia Sola με το χαρακτηριστικό "floating touch"!


Η Sony παρουσίασε ένα νέο smartphone στην "μεσαία κατηγορία" με οθόνη 3.7 ιντσών και dual-core επεξεργαστή το οποίο ξεχωρίζει για το χαρακτηριστικό "floating touch".
Με το χαρακτηριστικό "floating touch" ο χρήστης του Xperia Sola, εφόσον έχει ανοικτό τον browser, μπορεί να περνάει το δάκτυλο πάνω από την οθόνη του κινητού χωρίς να την αγγίζει, ώστε να πλοηγείται ανάμεσα σε ενεργά links που έχουν γίνει "highlight".



Στην συνέχεια, αν θέλει να επισκεφτεί κάποια ιστοσελίδα μπορεί να κάνει απλώς "tap" στην οθόνη. Το χαρακτηριστικό floating touch αργότερα θα εμπλουτιστεί μέσω αναβαθμίσεων με νέες λειτουργίες και εφαρμογές.



Το Sony Xperia Sola διαθέτει οθόνη Reality Display τεχνολογίας Mobile Bravia με ανάλυση 854 x 580 pixels και ενσωματώνει dual core επεξεργαστή NovaThor U8500 με συχνότητα λειτουργίας 1.0GHz ενώ η μνήμη (RAM) έχει μέγεθος 512MB.

Ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 8GB ωστόσο είναι επεκτάσιμος μέσω υποδοχής για κάρτες microSD (έως επιπλέον 32GB).

Στην πλάτη του ενσωματώνει κάμερα 5.0 Megapixels με LED flash και δυνατότητα αυτόματης εστίασης (συλλαμβάνει video ανάλυσης HD, 720p) ενώ από τον εξοπλισμό του δεν λείπουν NFC chip, WiFi, Bluetooth, A-GPS, DLNA και δυνατότητα tethering μέσω USB. Η μπαταρία του (1320mAh) προσφέρει αυτονομία ομιλίας έως και 6 ώρες καθώς και 475 ώρες αναμονής. Οι διαστάσεις του είναι 116 x 59 x 9.9 χιλιοστά και το βάρος του είναι 107 γραμμάρια.

Το λειτουργικό σύστημα που διαθέτει είναι το Android 2.3 (Gingerbread) ωστόσο αργότερα θα υπάρξει δυνατότητα αναβάθμισης σε Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). To Sony Xperia Sola θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα.
Last edit: 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν by akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."