× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Σύγκριση Apple Siri vs Google Voice Search

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #625 από akis
Σύγκριση Apple Siri vs Google Voice Search δημιουργήθηκε από akis
Σύγκριση Apple Siri vs Google Voice Search



Πηγή: Ghz.gr
Ένα από τα πλέον σημαντικά και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του νέου Android 4.1 "Jelly Bean" της Google, είναι το χαρακτηριστικό "Google Voice Search", το οποίο έχει παρόμοια λειτουργία με αυτή του βοηθού Siri της Apple, στις συσκευές με iOS. Eπόμενο ήταν λοιπόν να γίνουν... συγκρίσεις.

Mία σύγκριση μεταξύ των δύο "βοηθών" πραγματοποίησαν στην ιστοσελίδα TechnoBuffalo.com διαπιστώνοντας ότι η τεχνολογία της Google είναι ταχύτερη ενώ η φωνή του "βοηθού" της Google ακούγεται πιο φυσική σε σχέση με την "ρομποτική" φωνή στο Siri. Στο video παραπάνω, χρησιμοποιήθηκαν τα Apple iPhone 4S με iOS 6 καθώς και το Galaxy Nexus με εγκατεστημένο το Android 4.1 Jelly Bean.
Πρόσφατα η Samsung στο Galaxy S III προσέφερε το S Voice, ωστόσο με το Google Voice Search, είναι αμφίβολο αν ο χρήστης του συγκεκριμένου smartphone θα συνεχίσει να το χρησιμοποιεί, όταν το διατεθεί η έκδοση "Jelly Bean" για το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο. Παρόλα αυτά το S Voice είναι μία αρκετά καλή τεχνολογία και είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Samsung θα το ενσωματώσει, εφόσον συνεχίσει την εξέλιξη του, και σε άλλες συσκευές - ακόμα και σε Smart TVs - πέρα από tablets και smartphones.



Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."