× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Acer CloudMobile και Liquid Glow, Κυκλοφορούν

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #540 από maxi
Acer CloudMobile και Liquid Glow, Κυκλοφορούν το Σεπτέμβριο με πολύ καλές τιμές





Πηγή: techblog.gr
Μπορεί στη χώρα μας να μην τα φέρνει κάποιος όμως τα smartphones της Acer υπάρχουν και κυκλοφορούν κανονικά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τα δύο πιο πρόσφατα και ντιζαϊνάτα μοντέλα CloudMobile και Liquid Glow (TechblogTV) που σας είχαμε παρουσιάσει τον περασμένο Φεβρουάριο από την έκθεση MWC 2012 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Γαλλία το Σεπτέμβριο με αξιοπρόσεκτες τιμές.

Συγκεκριμένα σύφμωνα με την ιστοσελίδα Android France το Acer CloudMobile με οθόνη 4.3 ίντσες LCD IPS 1280×720 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB, 8 Megapixel κάμερα, ενσωματωμένη μνήμη 8GB και Android Ice Cream Sandwich θα κοστίζει 349 ευρώ. Ενώ το Acer Liquid Glow με οθόνη 3.7 ίντσες LCD 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, κάμερα 5 Megapixel και Android ICS θα κοστίζει 179 ευρώ.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.136 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."