× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Μετά το iPhone και το iPad έρχεται η… iTV;

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #494 από johnmadas
Μετά το iPhone και το iPad έρχεται η… iTV;





Πηγή: skai.gr
Το ενδιαφέρον της Apple να εισέλθει στην αγορά της τηλεόρασης αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Τιμ Κουκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο πλαίσιο της ετήσιας τεχνολογικής διάσκεψης All Things Digital.

«[Η τηλεόραση] είναι ένας χώρος έντονου ενδιαφέροντος για εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκ. «Θα ακολουθήσουμε αυτόν τον μίτο και θα δούμε που θα μας πάει», συμπλήρωσε. Όταν όμως ερωτήθηκε για το εάν η Apple φιλοδοξεί να κατασκευάσει μία τηλεοπτική συσκευή, ο κ. Κουκ αρνήθηκε να απαντήσει.

«Αυτό που διερωτόμαστε είναι εάν μπορούμε να ελέγξουμε την τεχνολογία-κλειδί [...] αν μπορούμε να έχουμε μία σημαντική συμβολή, πολύ πέρα από αυτό που άλλοι έχουν κάνει σε αυτόν το χώρο; Μπορούμε να φτιάξουμε το προϊόν που εμείς θα θέλαμε;», προσέθεσε ο κ. Κουκ, αναφερόμενος στην φιλοσοφία της Apple σχετικά με την τηλεόραση.

Σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου Reuters, η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει την πρώτη τηλεοπτική συσκευή της είτε στα τέλη του 2012 είτε κατά το 2013, προκαλώντας πονοκεφάλους σε ανταγωνιστικούς τεχνολογικούς κολοσσούς, που αναμφίβολα θυμούνται πώς το iPod και το iPhone άλλαξαν ριζικά το πρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας.

Η Apple ήδη διαθέτει ένα απλοϊκό τηλεοπτικό προϊόν, την αποκαλούμενη Apple TV, που προβάλει μέσω streaming περιεχόμενο της εταιρείας Netflix και άλλους παρόχους.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."