× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Η Sony θέλει να συνεργαστεί με την Apple

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #453 από johnmadas
Η Sony θέλει να συνεργαστεί με την Apple για την οθόνη του νέου iPhone





Πηγή: TechNewz.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν εδώ και λίγες ώρες η Sony φαίνεται να ενδιαφέρεται για μια συνεργασία με την Apple για το νέο iPhone.

Συγκεκριμένα η Sony θέλει να γίνει μια από της κατασκευάστριες εταιρείες που θα προμηθεύει την Apple με οθόνες για το iPhone 5, μέχρι τώρα η Sharp, η LG και η Toshiba τροφοδοτούν την Apple με οθόνες για το iPhone.

Η Sony φαίνεται λοιπόν πως θέλει να γίνει η τετάρτη εταιρεία που να προμηθεύει την Apple με οθόνες,αν τελικά έρθουν οι δύο εταιρίες σε συμφωνία θα έχουμε ακόμα ένα ισχυρότερο "μέτωπο" ενάντια στη Samsung και τις Super Amoled οθόνες της.

Μέχρι τώρα η Sony με της οθόνες τις με Bravia Engine τα έχει καταφέρει μια χαρά και μάλιστα το Xperia S είναι το κινητό με τη μεγαλύτερη πυκνότητα αφού αποδίδει 342 ppi, μια λοιπόν συνεργασία με την Apple θα κάνει το iPhone ακόμα καλύτερο.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."