× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Κενό ασφαλείας στο iOS 5.0.1 επιτρέπει την παράκαμ

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #44 από akis
Κενό ασφαλείας στο iOS 5.0.1 επιτρέπει την παράκαμψη του passcode


Κενό ασφαλείας στο iOS 5.0.1 που ανακαλύφθηκε από τον Safwan Saba επιτρέπει σε οποιονδήποτε την παράκαμψη του passcode για την πρόσβαση στις επαφές, την πραγματοποίηση κλήσεων και την αποστολή e-mail.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η παράκαμψη είναι απλός αν και πρέπει να τηρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, εάν το iPhone εμφανίσει την ένδειξη ‘Αναζήτηση…’ είτε λόγω χαμηλού σήματος δικτύου στην περιοχή είτε λόγο επανατοποθέτησης της κάρτας SIM και ανοίξετε μια αναπάντητη κλήση από την ειδοποίηση που εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος, τότε η συσκευή δεν θα σας ζητήσει τον κωδικό.
Το κενό ασφαλείας αυτό εντοπίζεται σε όλα τα iPhone που τρέχουν την έκδοση iOS 5.0.1 και ελπίζουμε να διορθωθεί σύντομα με την επικείμενη αναβάθμιση στο iOS 5.1

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.128 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."