× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Η Samsung εξηγεί γιατί χρησιμοποίησε οθόνη Super

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #402 από johnmadas
Η Samsung εξηγεί γιατί χρησιμοποίησε οθόνη Super Amoled στο SGS III
10:02 π.μ. Hardware, Samsung, Smartphones No comments





Πηγή: TechNewz.gr
Μετά τη παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S III άρχισε η συζήτηση από διάφορους χρήστες του διαδικτύου γιατί η εταιρεία χρησιμοποίησε οθόνη τεχνολογίας Super Amoled με Pen Tile Matrix και όχι οθόνη τεχνολογίας Super Amoled Plus όπως ήταν το αναμενόμενο.

Σήμερα πλέον μαθαίνουμε γιατί η εταιρεία έκανε αυτή την επιλογή από επίσημα χείλη, σύμφωνα λοιπόν με εκπρόσωπο της Samsung η εταιρεία διάλεξε οθόνη Super Amoled αντί Super Amoled Plus όχι γιατί δεν μπορούσε αλλά γιατί έτσι ήταν καλύτερα για τους καταναλωτές.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι η οθόνη Super Amoled έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από την Super Amoled Plus και έχει ζωηρά χρώματα για μεγαλύτερο διάστημα.

Αυτό οφείλεται στο μπλε υπό-πίξελ που "ξεφτίζει" πιο γρήγορα από ότι τα άλλα υπό-πίξελ όπως το πράσινο ή το κόκκινο, έτσι η Super Amoled έχει ζωηρά χρώματα για περισσότερο καιρό αφού έχει λιγότερα μπλε υπό-πίξελ σε σχέση με αυτή της Super Amoled Plus.

Η εταιρεία λοιπόν επέλεξε να βάλει οθόνη Super Amoled γιατί θέλει ο χρήστης να μπορεί να χαίρεται τα ζωντανά χρώματα της οθόνης του SGS III για δυο και τρία χρόνια.

Πάντως σύμφωνα με τα πρώτα hands on το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν οι χρήστες με το Pen tile Matrix θα είναι σημαντικά μειωμένο σε σχέση με αυτό που υπήρχε στο πρώτο Galaxy S λόγω της μεγάλης ανάλυσης που υποστηρίζει το Samsung Galaxy S III.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."