× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Έγινε το πρώτο benchmark για το Galaxy S III;

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #336 από akis
Έγινε το πρώτο benchmark για το Galaxy S III;





Πηγή: Skai.gr
Το νέο Samsung GT-i9300, δηλαδή ο διάδοχος του Galaxy SII, αιφνιδιαστικά και αναπάντεχα, αναδύθηκε για λίγο στην σελίδα αποτελεσμάτων GLBenchmark. Βάσει των πρώτων δοκιμών και διαφόρων τεστ που υπέστη το νέο Galaxy S III,αποδεικνύεται ότι το πολυαναμενόμενο αυτό smartphone κρύβει στο εσωτερικό του ένα πολύ ισχυρό τσιπ επεξεργασίας.

Αυτό το τσιπ είναι ο quad-core Exynos 4412 με συχνότητα λειτουργίας στο 1.4 GHz, που από ότι φαίνεται θα νικήσει οποιοδήποτε υπάρχων Android τηλέφωνο με τετραπύρηνο επεξεργαστή, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελέσει σημαντική απειλή για το iPhone 4S.






Τα τελικά αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι αισθητά πιο γρήγορο από το HTC One X και τρεις φορές πιο ισχυρό από το Samsung Galaxy S II. Να τονίσουμε ότι το ενσωματωμένο τσιπ γραφικών στοιχείων, πέτυχε σκορ 92,2 καρέ ανά δευτερόλεπτο, κερδίζοντας το Tegra 3 και Adreno 225 και χάνοντας μόνο από το νέο iPad στην παρούσα δοκιμασία. Την διαχείριση γραφικών δεδομένων θα αναλάβει μια ARM Mail-400 GPU χρονισμένη στα 440MHz.

Όλα τα παραπάνω εξακολουθούν να αποτελούν φήμες και η Samsung δεν δείχνει πρόθυμη να μας αποκαλύψει περισσότερο σχετικά με το νέο Galaxy, οπότε για πιο ορθά συμπεράσματα θα αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση της συσκευής στις 3 Μαΐου στο Λονδίνο.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.127 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."