× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Asus: Ανακοινώνει το κόστος αγοράς για τα νέα της

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #312 από akis
Asus: Ανακοινώνει το κόστος αγοράς για τα νέα της προϊόντα





Πηγή: TechNewz.gr
Το Asus Padfone μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο κοντινό παρελθόν και πλέον γνωρίζουμε στοιχεία και λεπτομέρειες σχετικά με ευρωπαϊκές τιμές και διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Στην εβδομάδα μόδας που πραγματοποιήθηκε για το 2012 στο Μιλάνο της Ιταλίας, η Asus παρουσίασε το Padfone και μας πληροφόρησε ότι στην ιταλική αγορά στα τέλη του Μαΐου θα ξεκινήσει να εμφανίζεται επίσημα στην αγορά και θα συμπίπτει με το ευρωπαϊκό του λανσάρισμα και σε άλλες περιοχές.

Το κινητό μαζί με το tablet, τα οποία αν συνδυαστούν μπορούν να μετατραπούν σε ένα ολοκληρωμένο λάπτοπ καθώς στην συνέχεια μπορεί να συνδεθεί με keyboard dock, κοστίζει περίπου 699 ευρώ, φυσικά το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο θα το προμηθευθείτε ξεχωριστά με τιμή στα 149 ευρώ.

Από την άλλη μεριά, το Pad Infinity 700 θα ονομαστεί T-Prime HD στην Ιταλία και θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου στα 600 ευρώ για την έκδοση με την χωρητικότητα 64GB και με δέκτη Wi-Fi. To keyboard dock θα έχει αντίστοιχη τιμή με αυτό που είναι συμβατό με το Padfone.

Tέλος, το Transformer Pad 300 καταφθάνει σε λίγες εβδομάδες και θα μπορείτε να το αποκτήσετε στα 400 ευρώ. Η τιμή αφορά αποκλειστικά την έκδοση με Wi-Fi, αυτή με την δυνατότητα υποστήριξης δικτύου 3G, έχει υψηλότερο κόστος, φτάνει τα 500 ευρώ.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.158 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."