× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Η Samsung εξοπλίζει τις ταμπλέτες με τετραπύρηνους

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #311 από akis
Η Samsung εξοπλίζει τις ταμπλέτες της με τετραπύρηνους επεξεργαστές;





Πηγή: TechNewz.gr
Η Samsung αποφάσισε να «παγώσει» την παραγωγή του Samsung Galaxy Tab 2 και επικαλέστηκε αρχικά λόγους αναβάθμισης του λογισμικού. Μια νέα φήμη όμως που κάνει τον γύρω του κόσμου τις τελευταίες ώρες, υποστηρίζει ότι ο πραγματικός λόγος που παρατηρείται αυτή η καθυστέρηση, είναι επειδή
η εταιρία επιθυμεί να προχωρήσει σε αλλαγές που αφορούν το hardware, όπως την τοποθέτηση quad-core επεξεργαστή στο εσωτερικό τόσο του Galaxy Tab 2 όσο και στο Galaxy Note 10.1.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung αναβάλλει την διάθεση συσκευής για να επέμβει σε τροποποίησή της, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με το Galaxy Tab 10.1. Μην ξεχνάμε ότι η κορεάτικη εταιρία αναγκάστηκε στο παρελθόν να προχωρήσει σε μικρο-αλλαγές του Galaxy Tab 10.1 όπως η μετονομασία του προϊόντος, κ.ά, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να το κυκλοφορεί σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή εντός των Ευρωπαϊκών συνόρων.

Για την ώρα, δεν έχει καταστεί σαφές ποιο μοντέλο τετραπύρηνου επεξεργαστή θα επιλεχθεί για την έκδοση του Galaxy Tab, αλλά πιθανολογείται ότι θα πρόκειται για επεξεργαστή της σειράς Exynos, ίσως αυτόν που δανείστηκε και το νέο Meizu MX, με αρχιτεκτονική προτύπου Cortex-A9 και δομημένος με τεχνολογία στα 32nm. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι το Galaxy Tab 2 χρησιμοποιεί TI OMAP τσιπ, ενώ το Galaxy Note, Exynos.

Επίσης, είναι γνωστό ότι ο Exynos 5250 είναι ήδη στα στάδιο παραγωγής και χρησιμοποιεί δύο πυρήνες με συχνότητα λειτουργίας στα 2GHz. Οπότε, η Samsung έκρινε ότι ήρθε η στιγμή αναβαθμίσει τις συσκευές τους με πιο ισχυρούς επεξεργαστές, για να μπορέσει να συμβαδίζει με τον ανταγωνισμό.

Αν είναι απλώς φήμες ή όχι, δεν το γνωρίζουμε, οπότε σας προτείνουμε να μείνετε συντονισμένοι για τα περαιτέρω.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."