× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

H Samsung εκθρόνισε τη Nokia στις πωλήσεις κινητών

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #272 από johnmadas
H Samsung εκθρόνισε τη Nokia στις πωλήσεις κινητών





Πηγή: Skai.gr
H νοτιοκορεάτικη Samsung «εκθρόνισε» τη Μεγάλη Πέμπτη μετά από 14 χρόνια την φινλανδική Nokia στην παγκόσμια αγορά κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με το Reuters. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η Samsung ξεπέρασε σε πωλήσεις τη Nokia για πρώτη φορά στην ιστορία στο πρώτο τρίμηνο του 2012.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους η Samsung πώλησε 88 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα, έναντι των 83 εκατομμυρίων της Nokia.

«Μετά 14 χρόνια ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών, η εκθρόνιση από την πρώτη θέση θα αποτελέσει δυνατό χτύπημα για τη Νοkia – αντίθετα στη Samsung θα χορεύουν από την αίθουσα συνεδριάσεων μέχρι το εργοστάσιο» δήλωσε χαρακτηριστικά αναλυτής της αγοράς κινητής τηλεφωνίας.

Πάντως, κάποιοι συνάδελφοί του θεωρούν ότι η θέση του «Νο 2» δεν θα έχει μεγάλη διαφορά για τη Nokia.
«Θα τους ζημιώσει σε επίπεδο δημόσιων σχέσεων, αλλά στην πράξη δεν αλλάζει τίποτε: σε τελική ανάλυση τα προβλήματα είναι τα ίδια, είτε παραμείνουν το Νο 1 είτε γίνουν το Νο 2» ανάφερε κάποιος άλλος αναλυτής.

Οι φινλανδοί αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αγορά έξυπνων κινητών, ωστόσο η κυριαρχία τους στα κινητά χαμηλότερου κόστους τους επέτρεψε να παραμείνουν ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών από πλευράς πωλήσεων.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.122 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."