× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Πάνω από 5 εκατομμύρια οι πωλήσεις του Samsung

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν - 12 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #195 από akis
Πάνω από 5 εκατομμύρια οι πωλήσεις του Samsung Galaxy Note







Η Samsung απέδειξε ότι υπάρχει χώρος για tabletphones στην αγορά, με τη δημοφιλή συσκευή της Galaxy Note να ξεπερνά τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις σε Ευρώπη και Αμερική πέντε περίπου μήνες μετά την κυκλοφορία της.

Μέσα στο διάστημα του τελευταίου μήνα κατόρθωσε να υπερδιπλασιάσει τις πωλήσεις της, ενώ από τον επόμενο μήνα το Samsung Galaxy Note θα είναι διαθέσιμο και στην αγορά της Ιαπωνίας. Με άλλα λόγια, καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά πολύ.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα επικρατεί μια σύγχυση γύρω από το αν η Samsung υπολογίζει τον αριθμό των συσκευών που πουλά στους μεσάζοντες ή αυτών που φτάνουν στα χέρια των τελικών καταναλωτών. Υποθέτοντας ότι ισχύει το δεύτερο σενάριο, η συσκευή των 5.3″ δείχνει να τα πηγαίνει μια χαρά.

Με αφορμή το μεγάλο μέγεθος της συσκευής, η Samsung κυκλοφόρησε το παρακάτω χιουμοριστικό βιντεάκι στο οποίο το Samsung Galaxy Note χειρίζεται …ένας ελέφαντας!

Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν by akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.136 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."