× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

H NSA είχε εγκαταστήσει backdoors σε προϊόντα της

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #1656 από akis
H NSA είχε εγκαταστήσει backdoors σε προϊόντα της Huawei

Huawei H NSA είχε εγκαταστήσει backdoors σε προϊόντα της Huawei
Νέες αποκαλύψεις ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση της ΝSA, η οποία φέρεται πως είχε διεισδύσει στους διακομιστές της κινεζικής εταιρείας Huawei, κατασκοπεύοντας τις επικοινωνίες της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των The New York Times και Der Spiegel, η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ είχε καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα ορισμένων προϊόντων της Huawei, στα πλαίσια της επιχείρησης “Shotgiant”, με την πρόθεση να εγκαταστήσει backdoors σε αυτά.

Η δημιουργία κερκόπορτων θεωρήθηκε ως μια καλή ιδέα, καθώς κάποιοι από τους στόχους της NSA χρησιμοποιούσαν εξοπλισμό της Huawei, ενώ οι αμερικανοί κατάσκοποι προσπαθούσαν με τον τρόπο αυτό να διαπιστώσουν εάν ο εξοπλισμός της εταιρείας έστελνε οποιαδήποτε πληροφορία πίσω στην Κίνα.

Η ΝSA, σύμφωνα με έγγραφα που προέκυψαν από τις διαρροές του Edward Snowden, κατασκόπευε επίσης τις επικοινωνίες μεταξύ ανώτατων στελεχών της Huawei.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.565 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."