× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Πώς αισθάνεσαι; θα μπορεί να στο πει το κινητό σου

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1642 από maxi
Πώς αισθάνεσαι; Σύντομα θα μπορεί να στο πει το κινητό σου

Πηγή:Secnews.gr
emotient glass Πώς αισθάνεσαι; Σύντομα θα μπορεί να στο πει το κινητό σου

Μια ποικιλία σχεδίων που παρουσιάστηκε το περασμένο έτος έχει στόχο να δώσει στο κινητό εφαρμογές με τη δυνατότητα να ανιχνεύουν άμεσα τη συναισθηματική κατάσταση του χρήστη.

Η ενέργεια ονομάζεται Affectiva, η οποία προέκυψε από το τμήμα Media Lab του MIT, όπου τον περασμένο μήνα ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός λογισμικού (SDK) για την τεχνολογία εντοπισμού των συναισθημάτων. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι δυνατό να εκτιμηθεί η επίδραση μιας διαφήμισης σε ένα άτομο, αν αναλύσουμε τις εκφράσεις του προσώπου του ατόμου αυτού μέσα από την κάμερα μιας φορητής συσκευής.

Το Affdex SDK της Affectiva θα μπορούσε να επιτρέψει την παρακολούθηση των συναισθημάτων μέσω των ειδικά διαμορφωμένων εφαρμογών. Προς το παρόν, η SDK υποστηρίζει την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS της Apple.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.091 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."