× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Αλλάξτε τον κωδικό για το root της συσκευή σας

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #1635 από akis
Αλλάξτε τον κωδικό για το root της συσκευή σας

Πηγή: Secnews.gr
iphone open padlock Αλλάξτε τον κωδικό για το root της συσκευή σας Για να μπορούμε να επέμβουμε στα αρχεία της συσκευής μας αλλά και για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το semirestore θα πρέπει να έχουμε κατεβάσει το openSSH που μας δίνει πρόσβαση σε ολόκληρο το λειτουργικό.

Αυτό όμως ελλοχεύει και κινδύνους αφού “οποιοσδήποτε” μπορεί να αποχτήσει πρόσβαση αν έχει τις γνώσεις στην συσκευή μας αφού ο κωδικός είναι ο ίδιος σε όλες τις συσκευές.
Παλιά με το SBSettings μπορούσαμε να κλείσουμε απλά τον διακόπτη και να εμποδίσουμε την πρόσβαση αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί κάτι καινούργιο στο ios 7.

Αν λοιπόν σας απασχολεί η ασφάλεια της συσκευή σας τότε μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάξετε κωδικό και κανείς να μην μπορεί να δει τα αρχεία της συσκευή σας παρά μόνο εσείς.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."