× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

LG G Flex Αλλάζει την επικοινωνία

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1623 από akis
LG G Flex

Self Healing Smartphone

Αλλάζει την επικοινωνία

Η LG παρουσιάζει το εύκαμπτο και ευέλικτο Smartphone LG G Flex. Στην πραγματικότητα είναι ένα Phablet με εξαιρετικές δυνατότητες που απογειώνουν την επικοινωνία και την εργασία εν κινήσει. Μετά τις OLED Curved τηλεοράσεις ήρθε και το LG G Flex. Είναι ειδικά σχεδιασμένο με δυνατότητα Self Healing με την οποία το πίσω μέρος του ακόμη και αν γδαρθεί θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση, ενώ είναι και εύκαμπτο για να μη σπάσει σε ακούσια πίεση.

Ενσωματώνει το λειτουργικό Android 4.2 Jelly Bean, που σου δίνει απόλυτη ελευθερία διαμόρφωσης και απογειώνει τις δυνατότητές του. Η μεγάλη οθόνη OLED 6" έχει HD ανάλυση με απόδοση 16Μ χρωμάτων για να τα βλέπεις όλα τέλεια. Είναι κατασκευασμένη με κρύσταλλο Corning Gorilla Glass 2 για μεγαλύτερη αντοχή. Ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 με ταχύτητα στα 2.26GHz, ο οποίος σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RΑΜ απογειώνουν την απόκριση του κινητού σε όλες τις εφαρμογές.

Είναι εφοδιασμένο με μία μπροστινή κάμερα 2,1 MP για "ζωντανές" βίντεο κλήσεις και μια υψηλής ανάλυσης κάμερα 13MP με εξαιρετικές λειτουργίες, εφάμιλλες μίας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής! Τέλος αξίζει να γίνει αναφορά στη μεγάλη μπαταρία 3.500mAh που του προσφέρει μεγάλη διάρκεια λειτουργίας, για ασταμάτητη επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."