× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Αλλαγή στο υλικό κατασκευής η Samsung

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #1527 από akis
Αλλαγή στο υλικό κατασκευής των συσκευών της σκέφτεται η Samsung

Πηγή: liveplace.gr
To Galaxy S4 ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα και μέσα στις επόμενες βδομάδες θα αρχίσουν να κυκλοφορούν οι πρώτες συσκευές ανάμεσά μας. Όσο και αν το ήθελαν πολλοί, η εταιρία ακολούθησε το καθιερωμένο πλέον design με το πλαστικό στο πίσω μέρος. Αυτό όμως ίσως αλλάξει στο μέλλον.
Σύμφωνα με αναφορές η εταιρία σκέφτεται μια μεταλλική υλοποίηση για το Note 3. Μάλιστα αυτό θα γινόταν ήδη και στο Galaxy S4 και υπήρχε και ήδη έτοιμο πρωτότυπο μοντέλο, όμως δεν έγινε πραγματικότητα γιατί η Samsung δε θα μπορούσε ποτέ να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς.
Εσείς θα θέλατε να δείτε κάτι τέτοιο; Το One της HTC είναι από unibody αλουμινίου και έχει κλέψει τις παραστάσεις στο θέμα της κατασκευής και της ποιότητας. Ένα όμως αρνητικό στην υλοποίησή του είναι η δυσκολία επισκευής και το κόστος αντικατάστασης των υλικών του σε περίπτωση βλάβης, κάτι που στην Samsung αυτή τη στιγμή είναι σε χαμηλά επίπεδα λόγω του πλαστικού.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.110 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."