× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Η ΖΤΕ επεκτείνει τη συνεργασία της με την Intel

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #1471 από akis
Η ΖΤΕ επεκτείνει τη συνεργασία της με την Intel

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Πέμπτη Μαρ 7, 2013 στην Κατηγορία Business
Η ZTE παρουσίασε πριν μερικούς μήνες το Android smartphone Grand X IN, την πρώτη της συσκευή με επεξεργαστή Intel, τον Atom Z2460 και τώρα ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει κι άλλα μοντέλα με Intel SoC.
Η ΖΤΕ είναι o τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών στον κόσμο και ταυτόχρονα, στρατηγικός συνεργάτης της Intel. Στα άμεσα σχέδιά της είναι μία συσκευή με το πρώτο διπύρηνο/quad-threaded SoC Atom Z2580.
Ο συγκεκριμένος Atom θα χρονίζεται σε ταχύτητες έως 2GHz, ενώ θα έχει και αναβαθμισμένη GPU, με αποτέλεσμα να προορίζεται για συσκευές υψηλών επιδόσεων.
Η ΖΤΕ φαίνεται αποφασισμένη να δραστηριοποιηθεί εντονότερα στην αγορά των high end συσκευών, αφού ήδη είναι μεταξύ των πρώτων εταιρειών που θα κατασκευάσουν smartphones με το νέο πανίσχυρο SoC της Nvidia Tegra 4.

Πηγή: e-pcmag.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."