× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Sony Xperia Neo L: Το πρώτο Android ICS smartphone

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #145 από akis
Sony Xperia Neo L: Το πρώτο Android ICS smartphone της Sony





Πηγή : Technewz
Η Sony μας πληροφορεί ότι η πρώτη της συσκευή που θα έχει προεγκατεστημένη την πρόσφατη έκδοση Android 4.0 θα είναι το Xperia Neo L MT25i, ένα στοιχείο που αποκαλύφθηκε από την εταιρία την Τρίτη στην Κίνα.

Πρόκειται στην ουσία (με όσες πληροφορίες υπάρχουν) για τον διάδοχο του Neo και Neo V, με αρκετές διαφοροποιήσεις σε ορισμένα σημεία, αλλά ταυτόχρονα και με κοινά στοιχεία. Διαθέτει οθόνη αφής 4 ιντσών με ανάλυση 480x854pixels, HSDPA/3G, μνήμη RAM 512MB και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon στο 1GHz.

Επίσης, υπάρχει οπίσθια ψηφιακή κάμερα στα 5MP με δυνατότητα λήψης βίντεο στα 720p, LED φλάς, ενώ στην εμπρός όψη, θα βρείτε μια κάμερα VGA για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων. Περιορισμοί υπάρχουν, όπως στον διαθέσιμο αποθηκευτικό του χώρο που είναι μόνο στο 1GB, αλλά υπάρχει υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD, οπότε επεκτείνεται και άλλο. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητα 1.500 mAh και θα διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό.

Παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ευρωπαική αγορά αφού ακούγονται φήμες για πρόωρη διάθεση στην Κίνα, καθώς και η τιμολόγησή του. Να υπενθυμίσουμε, ότι πρόσφατα μοντέλα όπως το Xperia Ion, Xperia S, Xperia P, Xperia U και Xperia Sola θα αναβαθμιστούν σε Android 4.0 πριν το τέλος του έτους.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.115 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."