× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Ξεκλειδώστε το κινητό σας …απλά κοιτώντας

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #1444 από akis
Ξεκλειδώστε το κινητό σας …απλά κοιτώντας την κάμερα του τηλεφώνου

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Παρασκευή Μαρ 1, 2013 στην Κατηγορία Mobile Security
Η εταιρεία EyeVerify παρουσίασε στο συνέδριο Mobile World Congress την τεχνολογία Eyeprint, που υπόσχεται ένα νέο και επαναστατικό τρόπο για το ξεκλείδωμα του κινητού, απλά και μόνο κοιτώντας την κάμερα του τηλεφώνου.
Το λογισμικό σκανάρει το μάτι του χρήστη και συγκεκριμένα τις φλέβες που υπάρχουν σε αυτό,<…>
καταγράφοντας το ‘αποτύπωμα΄ του ματιού, το οποίο είναι διαφορετικό σε κάθε άνθρωπο. Στην συνέχεια γίνεται ανάλυση του αποτυπώματος, η οποία ακολουθείται από διαδικασία επαλήθευσης, ώστε ο χρήστης να αποκτήσει πρόσβαση στο κινητό του τηλέφωνο.
Η EyeVerify ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία αυτή, η οποία είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, είναι πιο ακριβής και αξιόπιστη από την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.
Η εταιρεία συνεργάζεται ήδη με κατασκευαστές και προγραμματιστές για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε smartphones και άλλες συσκευές που διαθέτουν ψηφιακή κάμερα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."