× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Ερευνητές χρησιμοποιούν τον Exchange για να κλέψου

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1212 από akis
Ερευνητές χρησιμοποιούν τον Exchange για να κλέψουν δεδομένα από smartphone

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Τετάρτη Νοε 28, 2012 στην Κατηγορία Network Security
Ένας καθηγητής του πανεπιστημίου Περθ αποκάλυψε ότι, ένας κακόβουλος χρήστης μπορεί να κλέψει τις επαφές σας, να κατασκοπεύσει στο e-mail σας και να διαγράψει όλα τα δεδομένα από το iPhone σας ή την Android συσκευή που κάνει χρήση του Microsoft Exchange.
Ο Peter Hannay, ανακάλυψε ότι όσο και να προσπαθούν για την βελτίωση της πολιτικής ασφάλειας στα κινητά τηλέφωνα, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να μας κλέψουν τα δεδομένα από τις φορητές συσκευές ή ακόμα και να «ψαχουλέψουν» τα email μας.
Τεχνικά δεν είναι τίποτα δύσκολο, μάλιστα είναι πάρα πολύ εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο και αυτό είναι το πρόβλημα. Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να ορίσουμε ένα ελάχιστο μήκος για τους κωδικούς πρόσβασης της συσκευής και σε δεύτερο επίπεδο να θέσουμε ένα χρονικό όριο κλειδώματος της οθόνης όπου θα πρέπει να προσθέσουμε και εκεί κωδικό πρόσβασης.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."