× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Unlock Root: Έφτασε ο τρόπος που κάνει root

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #1032 από akis
Unlock Root: Έφτασε ο τρόπος που κάνει root ακόμα και σε κινέζικες συσκευές!

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Τρίτη Οκτ 9, 2012 στην Κατηγορία Γενικά
Όταν ψάχνουμε για έναν τρόπο να κάνουμε root στη συσκευή μας, συνήθως θέλουμε να είναι εύκολος, δοκιμασμένος και να υποστηρίζει πολλές συσκευές και εκδόσεις Android. Με χαρά λοιπόν, σας ενημερώνω οτι υπάρχει ένας τρόπος ο οποίος πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και θα πάθετε πλάκα από την ευκολία και το εύρος συσκευών που υποστηρίζει!
Ονομάζεται Unlock Root και έχει κατασκευαστεί από την ομάδα AnTuTu, η οποία δημιούργησε<…>
και το γνωστό benchmark εργαλείο. Πρόκειται για μία εφαρμογή που λειτουργεί μόνο σε Windows υπολογιστές και διαθέτει δύο πλήκτρα όλα και όλα, το “Root” και το “Unroot”, με τις αντίστοιχες λειτουργίες. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε και τον όγκο των συσκευών που υποστηρίζει (δείτε τη λίστα) με μεγαλύτερα παραδείγματα πολλές συσκευές των:

Acer
Alcatel
Asus
HTC
Huawei
Lenovo
LG
Meizu
Motorola
Samsung
Sony
Xiaomi
ZTE

Αν η συσκευή σας δε βρίσκεται στη λίστα, αυτό δε σημαίνει οτι δεν υποστηρίζεται αλλά οτι δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, οπότε δε χάνετε κάτι να δοκιμάσετε.

Για να χρησιμοποιήσουμε το Unlock Root, εκτός από τη συσκευή και έναν Windows υπολογιστή θα χρειαστούμε επίσης την εφαρμογή Unlock Root και τους Windows driver της συσκευής μας, τα οποία και μπορούμε να κατεβάσουμε από την επίσημη σελίδα της. Αφού τα εγκαταστήσουμε, θα πρέπει να συνδέσουμε τη συσκευή μας στον υπολογιστή, να ενεργοποιήσουμε τον εντοπισμό σφαλμάτων και απλά να πατήσουμε “Root” (περισσότερες οδηγίες). Εύκολα και γρήγορα!

Άλλο ένα εργαλείο στη φαρέτρα μας, βρείτε όλα όσα έχουμε παρουσιάσει κατρά καιρούς στο άρθρο Root της σειράς Android Basics. Δοκιμάστε το με δική σας ευθύνη και πείτε μας σε ποιες συσκευές δε λειτουργεί!

Πηγή: doctorandroid.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.110 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."