× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Η Tag Heuer παρουσίασε το νέο smartphone Racer

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #101 από akis
Η Tag Heuer παρουσίασε το νέο smartphone Racer



Η εταιρεία Tag Heuer που είναι περισσότερο γνωστή για τους χρονογράφους της παρουσίασε το δεύτερο πολυτελές κινητό τηλέφωνο που φέρει την υπογραφή της.

Πρόκειται για το Tag Heuer Racer, που αποτελεί εξέλιξη του Link (το πρώτο κινητο της εταιρείας ήταν το Meridiist ) και ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από την Formula 1. Το Tag Heuer Racer είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, τιτάνιο ενώ το κύριο σώμα του είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε πτώσεις και στην κακομεταχείριση ( ! ), αν βεβαίως μπορεί κάποιος να ρισκάρει να κακομεταχειριστεί ένα smartphone που κοστίζει $2800.
Το Racer θα κυκλοφορήσει με Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) με παραμετροποιήσιμο περιβάλλον χρήσης ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες κάθε χρήστη του. Θα διατεθεί τον ερχόμενο Ιούλιο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.425 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."