× Προώθηση ιστοσελίδων και SEO

Η λέξη SEO προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων της φράσης “Search Engine Optimization” που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση αφορά τις ιστοσελίδες και επιτυγχάνεται με τις κατάλληλες διαδικασίες και τεχνικές (Seo τεχνικές).

O σκοπός των τεχνικών Seo είναι να εμφανίζεται με όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερο τρόπο μία ιστοσελίδα στο ευρετήριο των μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo, MSN κλπ).

Οι μηχανές αναζήτησης είναι ουσιαστικά εξελιγμένα προγράμματα που έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν τις σελίδες στον ιστό, να τις αξιολογούν και τελικώς να τις κατατάσσουν στο ευρετήριό τους για συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις.

Αυτό που πρέπει λοιπόν εμείς να κάνουμε είναι να ανεβάσουμε το site ή blog μας σταδιακά στις πρώτες σελίδες των ευρετηρίων των μηχανών αναζήτησης (κυρίως της Google) για τις λέξεις και φράσεις που θέλουμε να βρίσκουν την σελίδα μας. Ο στόχος είναι να καταταχθούμε στην πρώτη σελίδα και τελικώς στην κορυφή της πρώτης σελίδας και να παραμείνουμε εκεί.

Έτσι για παράδειγμα όταν ο χρήστης θα αναζητήσει στη μηχανή αναζήτησης της Google τις φράσεις υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων, "seo google" έχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί στο Seo-Google.gr γιατί αυτές είναι κάποιες από τις κύριες φράσεις που έχουμε στοχεύσει εμείς για το site μας.

Προώθηση ιστοσελίδων - Internet Marketing

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #33 από maxi
Προώθηση ιστοσελίδων - Internet Marketing
Η προώθηση ιστοσελίδων σήμερα είναι το ίδιο απαραίτητη για μια επιχείρηση όσο και η κατασκευή ιστοσελίδας. Αρχικά η κατασκευή ιστοσελίδας γινόταν σχεδόν αποκλειστικά για την εξ' αποστάσεως προβολή στοιχείων (προϊόντα, φωτογραφίες, χαρακτηριστικά προϊόντων στοιχεία επικοινωνίας κ.α) και για να αποκτήσει κάποιος πιο εύκολα μια εικόνα για την επιχείρηση. Αυτοί οι λόγοι κατασκευής ιστοσελίδας υφίστανται ακόμα απλώς δεν είναι οι μόνοι. Στην σημερινή εποχή ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να αποκτήσει κάποιος μια ιστοσελίδα είναι για να βρει νέους πελάτες.

Ποιοί είναι οι τρόποι που γίνεται το internet marketing;
Οι βασικότεροι τρόποι προώθησης ιστοσελίδων είναι η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization - SEO), η πληρωμένη καταχώρηση σε καταλόγους ή άλλα sites σχετικά με το κλάδο και η διαφημιστική καμπάνια. H εταιρία Web-Builders αναλαμβάνει να οργανώσει την διαφημιστική σας προβολή στο διαδίκτυο κάνοντας πρώτα έρευνα στον κλάδο σας για να προσεγγίσει το κοινό που σας ενδιαφέρει. Οι περισσότεροι χρήστες αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν στις μηχανές αναζήτησης ή τα βρίσκουν από διαφημίσεις σε άλλες ιστοσελίδες.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #1660 από faniskok
Απαντήθηκε από faniskok στο θέμα Προώθηση ιστοσελίδων - Internet Marketing
Κατά τη γνώμη μου η simplewebsolutions.gr
είναι επιβεβλημένη πλέον στις περισσότερες επιχειρήσεις.
Last edit: 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν by admin.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1672 από changlee
Απαντήθηκε από changlee στο θέμα Προώθηση ιστοσελίδων - Internet Marketing

faniskok έγραψε: Κατά τη γνώμη μου η simplewebsolutions.gr
είναι επιβεβλημένη πλέον στις περισσότερες επιχειρήσεις.


Τι εννοείς επιβεβλημένη;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.189 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."