× Προώθηση ιστοσελίδων και SEO

Η λέξη SEO προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων της φράσης “Search Engine Optimization” που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση αφορά τις ιστοσελίδες και επιτυγχάνεται με τις κατάλληλες διαδικασίες και τεχνικές (Seo τεχνικές).

O σκοπός των τεχνικών Seo είναι να εμφανίζεται με όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερο τρόπο μία ιστοσελίδα στο ευρετήριο των μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo, MSN κλπ).

Οι μηχανές αναζήτησης είναι ουσιαστικά εξελιγμένα προγράμματα που έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν τις σελίδες στον ιστό, να τις αξιολογούν και τελικώς να τις κατατάσσουν στο ευρετήριό τους για συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις.

Αυτό που πρέπει λοιπόν εμείς να κάνουμε είναι να ανεβάσουμε το site ή blog μας σταδιακά στις πρώτες σελίδες των ευρετηρίων των μηχανών αναζήτησης (κυρίως της Google) για τις λέξεις και φράσεις που θέλουμε να βρίσκουν την σελίδα μας. Ο στόχος είναι να καταταχθούμε στην πρώτη σελίδα και τελικώς στην κορυφή της πρώτης σελίδας και να παραμείνουμε εκεί.

Έτσι για παράδειγμα όταν ο χρήστης θα αναζητήσει στη μηχανή αναζήτησης της Google τις φράσεις υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων, "seo google" έχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί στο Seo-Google.gr γιατί αυτές είναι κάποιες από τις κύριες φράσεις που έχουμε στοχεύσει εμείς για το site μας.

Ο Έλληνας που πήγε το… skype παρακάτω!

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #1500 από akis
Ο Έλληνας που πήγε το… skype παρακάτω!

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Τρίτη Μαρ 19, 2013 στην Κατηγορία Social Networks
Άλλαξε τη φύση της τεχνολογίας στη μετάδοση εικόνας μέσω ίντερνετ αναγκάζοντας κορυφαίες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας όπως η Polycom, η Cisco, ακόμη και η Microsoft, να προσαρμοστούν στα δικά του στάνταρ. Γρήγορο βίντεο χωρίς περιττό και ακριβό εξοπλισμό, δυνατότητα τηλεδιάσκεψης μεταξύ εκατοντάδων ατόμων και ποιότητα εικόνας ασυναγώνιστη.
Δεν είναι τυχαίο ότι το λογισμικό του το έχει υιοθετήσει ήδη η Google,το χρησιμοποιεί η Εκκλησία των Μορμόνων, ενώ η καινούργια παιχνιδομηχανή της Nintendo, Wii U, θα μυήσει τους φανατικούς θαυμαστές της στην τεχνολογία της Vidyo για τα ομαδικά παιχνίδια της.
Πρόκειται, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, για την επαγγελματική εκδοχή του Skype που το 2005 ανέπτυξε μια startup εταιρεία στην Αμερική, με συνιδρυτή τον Αλέξανδρο Ελευθεριάδη, αντλώντας χρηματοδότηση 100 εκατ. ευρώ από αμερικανικά venture capitals.
Το σύστημα της Vidyo παρέχει παρόμοια λειτουργικότητα με το Skype, η διαφορά όμως είναι ότι απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτες επιτρέποντας τη χρήση σε εκατοντάδες χρήστες, όταν το κλασικό Skype υποστηρίζει μόνο δέκα.
Ο 45χρονος σήμερα καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, που διετέλεσε επί μακρόν τακτικός καθηγητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο αμερικανικό Columbia, είναι ο άνθρωπος που έδωσε τεχνική ψυχή και σώμα στις επιχειρηματικές ανησυχίες ενός ισραηλινού επιχειρηματία.
Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν το 2005 όταν ο κ. Οφερ Σαπίρο του ζήτησε να προσφέρει την τεχνογνωσία του. Στη γλώσσα της πληροφορικής ο κ. Ελευθεριάδης κλήθηκε να υποστηρίξει τη βελτίωση των τεχνικών επικοινωνίας με βίντεο χρησιμοποιώντας κλιμακούμενη κωδικοποίηση βίντεο. Στόχος ήταν η μετάδοση εικόνας ώστε να μη χρειάζεται επεξεργασία στους ενδιάμεσους κόμβους και να είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Πηγή: planet-greece.blogspot.com

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.091 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."