× Προώθηση ιστοσελίδων και SEO

Η λέξη SEO προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων της φράσης “Search Engine Optimization” που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση αφορά τις ιστοσελίδες και επιτυγχάνεται με τις κατάλληλες διαδικασίες και τεχνικές (Seo τεχνικές).

O σκοπός των τεχνικών Seo είναι να εμφανίζεται με όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερο τρόπο μία ιστοσελίδα στο ευρετήριο των μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo, MSN κλπ).

Οι μηχανές αναζήτησης είναι ουσιαστικά εξελιγμένα προγράμματα που έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν τις σελίδες στον ιστό, να τις αξιολογούν και τελικώς να τις κατατάσσουν στο ευρετήριό τους για συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις.

Αυτό που πρέπει λοιπόν εμείς να κάνουμε είναι να ανεβάσουμε το site ή blog μας σταδιακά στις πρώτες σελίδες των ευρετηρίων των μηχανών αναζήτησης (κυρίως της Google) για τις λέξεις και φράσεις που θέλουμε να βρίσκουν την σελίδα μας. Ο στόχος είναι να καταταχθούμε στην πρώτη σελίδα και τελικώς στην κορυφή της πρώτης σελίδας και να παραμείνουμε εκεί.

Έτσι για παράδειγμα όταν ο χρήστης θα αναζητήσει στη μηχανή αναζήτησης της Google τις φράσεις υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων, "seo google" έχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί στο Seo-Google.gr γιατί αυτές είναι κάποιες από τις κύριες φράσεις που έχουμε στοχεύσει εμείς για το site μας.

Δωρεάν Κατάλογος Άρθρων SEO - Όλες οι Περιοχές

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν - 11 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #1499 από akis
Δωρεάν Κατάλογος Άρθρων SEO - Όλες οι Περιοχές

Πηγή: efrog.gr
Το Search Engine Optimization ή SEO είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για τη δημοσίευση στο διαδίκτυο άρθρων που θα αυξήσουν την προβολή ιστοσελίδων και θα τις οδηγήσουν σε μια υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα να δέχονται παραπάνω επισκέψεις. Ένα καλογραμμένο άρθρο με καλό περιεχόμενο θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, γράφοντας ένα άρθρο για τις μηχανές αναζήτησης όπως για παράδειγμα την Google, απαιτεί πρώτα απ’ όλα καλές δεξιότητες γραφής, προκειμένου να καταστεί το ίδιο το άρθρο ενδιαφέρον και ευχάριστο να διαβαστεί. Δεύτερον, πρέπει να γίνει στρατηγική τοποθέτηση των βασικών φράσεων ή λέξεων-κλειδιών στο κείμενο. Και τρίτον, να συμπεριληφθούν συνδέσεις προς την ιστοσελίδας σας. Πρέπει να λάβετε υπόψη ότι μια μηχανή αναζήτησης, για να λάβει σοβαρά ένα άρθρο και να το αξιολογήσει πρέπει να έναι τουλάχιστον 500 λέξεων.

Στο efrog.gr σας προσφέρουμε κατηγορία με Δωρεάν κατάλογο άρθρων για να δημοσιεύσετε τα δικά σας άρθρα. Όλα τα άρθρα θα ελέγχονται για τη μοναδικότητα τους. Άρθρα που έχουν γίνει αντιγραφή από άλλες ιστοσελίδες, θα διαγράφονται άμεσα. Να θυμίσω ότι τα άρθρα πρέπει να είναι καλογραμμένα και να είστε κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων τους. Δημοσιεύοντας το άρθρο σας στο efrog.gr, δίνετε πρόσβαση σ' αυτό να το διαβάσουν εκατοντάδες επισκέπτες. Αν το άρθρο σας δεν ταιριάζει σε καμιά κατηγορία, δημοσιεύστε το στα Διάφορα και επικοινωνήστε μαζί μας να δημιουργήσουμε την κατηγορία που θέλετε.Για να δημοσιεύσετε ένα άρθρο, επιλέξτε την εντολή Καταχωρήστε δωρεάν αγγελία και μετά το Δωρεάν Κατάλογος Άρθρων SEO και την υποκατηγορία που σας ταιριάζει.
Last edit: 11 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν by akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1674 από changlee

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.194 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."