Ouya: Η Android κονσόλα που όλοι περιμέναμε! (Vide

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #660 από johnmadas
Ouya: Η Android κονσόλα που όλοι περιμέναμε! (Video)





Πηγή: TechNewz.gr
Όταν μιλούσαμε για την φοβερά θετική επιρροή που μπορεί να έχει το crowdfunding στο gaming, αναφερόμασταν σε παιχνίδια, όχι σε ολόκληρες συσκευές.

Κι όμως, το πιο επαναστατικό (θεωρητικά) crowdfunding project (μέχρι το επόμενο φυσικά) είναι μια… κονσόλα, ονόματι Ouya.

Στόχος των δημιουργών η «αναγέννηση» του console gaming, με έμφαση στη δημιουργικότητα και στο χαμηλό κόστος. Αντίθετα με τα παραδοσιακά συστήματα, το Ouya είναι όσο πιο ανοιχτή πλατφόρμα γίνεται – κάθε κονσόλα είναι και… dev kit με Android, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, πόσο μάλλον οι developers.

Τα δε παιχνίδια θα είναι δωρεάν, τουλάχιστον για δοκιμή, αν όχι εξ ολοκλήρου F2P. Όσο για το hardware αυτό καθαυτό, το Ouya διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra3, 1GB RAM, 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου flash, HDMI, WiFi, Bluetooth, USB, ασύρματο χειριστήριο με touchpad, και Android 4.0. Tιμή μόλις 99$, κυκλοφορία τον Μάρτιο.

Το project χρηματοδοτήθηκε πλήρως μέσω Kickstarter μέσα σε χρόνο ρεκόρ, ενώ ήδη υποστηρίζεται από ορισμένα σημαντικά ονόματα του game development.


MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."