Η πιο πρόσφατη ενημέρωση για τις αναβαθμίσεις

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #483 από johnmadas
Sony Xperia smartphones, Η πιο πρόσφατη ενημέρωση για τις αναβαθμίσεις σε ICS 4.0.4

Πηγή: techblog.gr
Μέσα από την πιο πρόσφατη ενημέρωση της Sony Mobile για τις αναμενόμενες αναβαθμίσεις σε Android Ice Cream Sandwich για τα smartphones μοντέλα Xperia 2011 και τα φετινά (Xperia S, Xperia P..) μαθαίνουμε για την πορεία τους αλλά και για την ματαίωση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Play (playstation phone).

Ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο, η Sony Mobile είχε διαθέσει από νωρίς την beta έκδοση Android Ice Cream Sandwich όμως σύμφωνα με την ίδια αλλά και developers που την χρησιμοποίησαν, αλλιώνεται η εμπειρία χρήσης στα video games (λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου μοντέλου) οπότε και δεν θα προχωρήσει σε κάτι άλλο και το Xperia Play θα παραμείνει με την έκδοση Android 2.3 Gingerbread (καιρό είχε να το γράψω αυτό!).

Στα ευχάριστα τώρα, τα μοντέλα Xperia 2011 (τα περσινά) που έχουν μείνει χωρίς αναβάθμιση δηλαδή:
• Xperia Arc
• Xperia Neo
• Xperia mini
• Xperia mini pro
• Xperia Active
• Live with Walkman
Θα ξεκινήσουν να αναβαθμίζονται από εβδομάδα(!) και θα λάβουν απευθείας την έκδοση Android 4.0.4 (είναι ή πιο πρόσφατη) ενώ και τα ήδη αναβαθμισμένα μοντέλα Xperia Arc S, Xperia Ray και Xperia Neo V θα λάβουν ενημέρωση και αυτά.

Σε ότι αφορά τα φετινά μοντέλα, το Xperia S θα αναβαθμιστεί τέλος Ιουνίου, θα ακολουθήσει το Xperia P ενώ το Xperia U θα αναβαθμιστεί σε Android 4.0.4 αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Σημαντικό: Να έχετε στο μυαλό σας ότι μια αναβάθμιση και να ξεκινήσει σε κάποια χώρα σήμερα, μπορεί και να περάσουν πάνω από 30-40 ημέρες μέχρι να φτάσει σε όλες τις χώρες! Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε συγκεκριμένα τις ημερομηνίες όπως θα τις δώσει η ελληνική αντιπροσωπεία, θα σας κρατάμε ενήμερους και να παρακολουθείτε τον Πίνακα Αναβαθμίσεων του Techblog.



MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.161 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."